12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NIJE GA PRIMILA 10 GODINA! Kakvo bujno bogatsvo među nogama, Italijanka je konačno osetila Srbina!

Golden Rose ad

Leto je 2019, avgust mesec. Ja propali student, po ko zna koji put obnavljam godinu i po ko zna koji put tražim smeštaj? Dnevna rutina mi je, ustajem ujutro u 7, čitaonica do 15, pauza do 17, čitaonica do 22 i spavanje. Nisam izašao ne pamtim, a da ne spominjem kresanje, sušna godina, usredsredio sam se samo na štrebanje, a jebanje zadnji put bilo pre godinu dana.

I eto, ustajem ujutro, idem u čitaonicu, listam oglase i javlja se gospodin, izdaje sobu, dođem, pogledam, nije loša i nije skupa ali nisam nešto prezadovoljan. Kako je gospodin iskusniji čovek, izgleda da je primetio da zračim nejebicom pa mi natuknu:

- Samo da znaš, ako doseliš kod mene, imaćeš jednu ženu za docimerku, ona je tu već mesec i po dana, a ostaje još dve nedelje.

Obećam mu da ću malo razmisliti i da ću doći na pauzi ako odlučim da preselim. Tako je i bilo, već popodne sam došao do kuće, ispred su sedele dve žene, milfare, crnka i plavuša, iskreno ne znam koja je bolje fizički. Kao i sve milfare, zračile su seksualnošću i iskustvom. Primetio sam da imaju dobre obline, sisate, guzate, obe duge kose, iskreno odmah sam počeo da fantaziram. Oduvek sam se ložio na matorke, relativno kasno sam izgubio nevinost i bio sam samo sa jednom curom do tad, tako da je to bio još jedan motiv za moje maštarije. Našao sam se sa gazdom, otišli smo još jednom da pogledamo sobu, a on pokazujući kroz prozor mi reče:

- Vidiš onu crnku, e to je docimerka, Italijanka.

TOP PREPORUKA

VELIKA AKCIJA: FBI sporovodi akciju širom Srbije, padaju najveći moćnici!

TUGA DO NEBA! PREMINULA trogodišnja devojčica od KORONE!

LONČAR: Dovoljno mesta u bolnicama i za naredna tri dana!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad