-2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VRUĆE STUDENTKINJE Profesor nas je šibao i zabijao do kraja!

Upravo sam završila sa jednim gospodinom kad je zazvonio telefon i čula sam da Dora dogovara uslove. Istuširala sam se i obukla, a Dora me već čekala ispred u automobilu. Pokucale smo na vrata stana i otvorio nam je visoki, markantan frajer u kasnim 30-tima. Nosio je naočare i bio je neobrijan.

- Izgledaš kao profesor s mog fakulteta - Ispalila sam ko iz topa.

On se zagonento nasmešio i rekao:

- Pa možda i jesam profesor na tvom fakultetu.

OBAVEZNO PROČITAJTE

MARIĆ STAVIO TAČKU! Poslednja "Ćirilica" donela mnoga saznanja...

Lekari PRIMORANI da odlučuju koga će lečiti, a koga POSLATI KUĆI DA UMRE!

U Medveđi sve više POZITIVNIH na KORONU: Ovo se NIJE desilo od proglašenja epidemije

Ipak, zaključili smo da nije. Profesor je, ali ne predaje na mom faksu. Imao je fantaziju da mu se Dora i ja obučemo ko školarke i da smo u kazni kod njega. Čak je i imao dve identične uniforme školarke iz seksi šopa i dao nam je da to obučemo. Presvukle smo se, napravile frizure kakve nose školarke i sele smo na stolice koje nam je pripremio. U ruci je držao šibu i rekao nam je da ćemo za svaku neposlušnost dobiti tom šibom po guzi.

Izvadio je kurac i naredio Dori da počne da mu puši, a meni je rekao da gledam dok to radi jer sam ja sledeća. Počela je da mu liža glavić, lagano da ga uvlači u usta i puši celog. Povremeno ga je vadila iz usta da bi mu oblizala jaja. U jednom trenutku uhvatio je me za kosu i lagano privukao do Dore i pogledom mi dao do znanja da želi da joj se pridružim. Uhvatila sam mu kurac u usta dok mu je Dora sisala jaja. Pa ga je ona pušila, a ja mu lizala jaja. Menjale smo se dok je on glasno uzdisao.

- Dobre moje devojčice. Vidite kako možete da budete dobre kad vam zapretim šibom. A sad mi se naguzite! Jebaću vas jednu po jednu! - rekao je profesor.

SAZNAJTE JOŠ

NOVE MERE NA KOSOVU Srbima uvode kućnu izolaciju

OVO JE POENTA MERA: Šta ako imate MILION bolesnih za NEDELJU dana u SRBIJI?

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

Poslušale smo ga i okrenule mu svoja dupeta. Prvo nam je lizao čmar. Meni, pa Dori, pa meni… Ali dale smo mu do znanja da ne dajemo u guzu. Može samo da nas jebe u mačkicu. Stao je iza mene i čula sam da otvara paketić kondoma, a uskoro sam ga osetila u sebi. Zabijao mi ga je jako i do kraja. Bez milosti, a ja sam zadovoljno stenjala. Bila sam prijatno iznenađena onim što sam osetila u svojoj mačkici. Dora se za to vreme mazila po klitorisu, a on joj je mesio sise.

Onda sam joj rekla da mi se približi da bih mogla malo da joj ližem mačkicu, a ona je zadovoljno prihvatila moj predlog. Ovo je našeg profesora još vise uzbudilo. Nabijao mi je kurac još jače i osetila sam tup bol u jajnicima, a onda je svršio… Izvadio ga je napolje, bacio kondom i odšetao u kuhinju da zapali cigaretu. A ja sam se očistila i sela do Dore koja mi je natočila času soka. I mi smo zapalile po cigaretu.

Vratio se posle 10-tak minuta, a kita mu je već stajala u vazduhu. Spreman je bio da proba Dorinu mačkicu. Ona je legla na kauč, a on joj je digao noge na svoja ramena i stavio joj jastučić ispod guze. Navukao je novi kondom i jebao je lagano i mesio joj sise, a onda se upro na svoje ruke i počeo da joj ga nabija sve jače i jače dok su mu jaja pljeskala po njenoj pici. Govorio joj je:

- Ovo ti je kazna jer uvek kasniš na moj čas. A i znam da si prepisivala na ispitu. Sad ćeš da dobiješ svoje jer si zločesta devojka i jer nikad ne slušaš na mom predavanju!

OVO MORATE ZNATI

BANKE SPREMILE PLAN ZA DUŽNIKE! Izračunajte kolika će vam biti RATA KREDITA!

RAŽNATOVIĆ ZAPOČINJE NOVI BIZNIS: Pokreće svoj posao u TITELU, majka PONOSNA?!

VIŠE NEMA BEŽANJA, KAZNE SU PAPRENE! Od danas "oko sokolovo" nadzire ulice Beograda!

Ona je samo stenjala i govorila mu:

- Daaaa profesore. Bila sam jako zločesta. Jebi me jako i kazni me. Jaačee!

Tako nas je jebao profesor još sat vremena. Nabijao i razvaljivao. Kada je napunio kondom, rekao je da smo slobodne.

- Možda se budemo videli još koji put, moje studentkinje - poručio je dok nas je ispraćao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad