-1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POHOTNA NAPALJENICA IZ NOVOG SADA Lizala ga je kao sladoled i odradila profi!

E pošto je u Novom Sadu seks uvek suptilan i nikako nije izražen tako da se otvoreno kaže kada neko želi da se pojebe tako da prvi put može graničiti sa silovanjem. Poznavao sam jednu Enu bila mi je koleginica na faksu. Sa prelepim tenom i još lepšim telom koje su ulepšavale lepe oble grudi sa malim tamnosmeđim bradavicama, guza joj je bila široka zbog širih kukova sa većim proširenjem između nogu, baš onako proširenje kod kojeg stojeći bez širenja njenih nogu možeš celu ruku da joj staviš u picu.

Devojka je bila nevina i nekako u priči sa mnom uvek je interesovao seks. Želela je da zna koga sam jebao, da li je devojka stenjela i slično. Devojka me je mamila da je jebem, ali je i imala momka, što me je izluđivalo. Posle kafe sa njom bi bio kao bik napaljen i željan pičke.

Došlo je leto, moj deda i Nena su otišli na vikendicu duže vreme ostavivši svoj stan praznim, savršeno da se moje dupe ugura sa nekim ribama u njega. Počeo sam da dovodim pičke, jednu po jednu svaki vikend a nekada i radnim danom. Tako jedne subote razmišljajući šta da pojebem i koga da zovnem setim se moje kolegice Ene. Zovnem je i posle kratke kafice kažem joj da pođe samnom do stana.

OVO MORATE ZNATI...

OBJAVLJEN MODEL NASTAVE ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra

Veliki POŽAR u Grčkoj! Vatrena STIHIJA se NE SMIRUJE DANIMA!

Austrijski POLICAJCI se UPUTILI U SRBIJU: Zajednička borba protiv ILEGALNE MIGRACIJE!

DANAS SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: Pred odbornicima Beograda predlozi o zakupu, završnom računu...

- Moram da proverim u kakvom je stanju i da li je sve u redu.

Pristala je da pođe mada je pretpostavljala šta je čeka. Kada smo došli, Ena se bojazno skupila na trosed, nešto smo malo pričali, napravio sam i kaficu. Nakon nekog vremena sam je podigao i odveo do prozora da joj pokažem pogled, stao sam iza nje i prislonio svoj kurac koji je bio u pantolama. Na njeno ukočeno dupe rukama sam počeo da joj masiram ramena i polako ih obavio oko njenog stomaka držeći je čvrsto jednom rukom za sebe a drugu sam zavukao ispod majce lagano krečući prema grudima. Počeo sam da joj masiram otvrdele bradavice, trznula se i sklonila mi ruku.

- Ne može - rekla je, ali u uzdahu sam joj video da želi da svršiti od strane muškaraca, da joj neko konačno izmasira nedotaklu picu.

- Opusti se - rekao sam joj i njenu ruku naglo stavio na svoj kurac koji se počeo da se diže u gaćama.

Ruka joj se ukočila na njemu, samo ga je čvrsto držala dok se dizao. Prešao sam rukom preko njenih pantalona i nabrekle pice počevši da ih otkopčavam kada se opet trznula.

- Nemoj, nisam je obrijala!

Pokušavala je da izbegne iz situacije, smejući se i govoreći da je škakljiva, ali sam joj otkopčao farmerke i naglo zavikao ruku u gaćice. Pica joj je bila neobrijana ali vrela, curila je i ruka mi je samo što sam je stavio na nju bila skroz mokra. Trzala sa i ponavljala "ne može", samo sam je ja još više stezao uz sebe i nakon par pokreta preko vrele pice počela je da uzdiše i da se opušta.

Pustio sam je i na brzinu skinuo. Nije bila iskusna, samo je stajala ne znajući šta da radi. Sam sebe sam skinuo, pogledala je kurac sva začuđena i pomalo uzbuđena, nije znala šta će sa njim. Nasmešio sam se i seo na fotelju, privukao je i počeo da joj ližem picu. Počela je da stenje, nije ništa progovarala, pica joj je počela da curi po dlakama, lizao sam joj klitoris i polako počeo da jezik uvlačim u picu. Poludela je. Noge su joj počele da klecaju a iz pice su kao ludo cureli sokovi.

Raširio sam joj noge i usnama uvukao klitoris, polako ga grickao i jezikom nadraživao i igrao se sa njim, što je dovodilo do ludila

Odjednom je jako udahnula, noge su joj se zgrčile uz moju glavu, telom je naglo i jako počela da se trza i uvija stojeći. Nakon par sekudi se opustila, ustao sam i sa smeškom je poljubio. Počela je da se smeje. Sramežljivo je sklonila pogled i jako me zagrlila, krenula je da se obuče, kada sam rekao...

- Devojko, moj kurac je još uvek ukrućen.

Stala je ukočeno. Nije znala šta da radi. Smestio sam je na već vruću stolicu i prislono joj kurac ustima. Gledala je sramežljivo na drugu stranu.

- Ne brini, svideće ti se da ga osetiš u ustima kako jebe.

Pogledala me je i otvorila malo usta i gurnuo osam joj glavić polako, malo po malo, uvlačio i izvlačio iz usta dok nije shvatila kako ide i šta da radi. Odjednom je gurnula pola kurca u sebe, počela je naglo da ga puši. Ovorila je usta i gurala ga je koliko je mogla.

- Skupi usta lutko i sisaj ga kao sladoled.

PROČITAJTE JOŠ...

Evropa STREPI od NOVOG UDARA korona virusa! Situacija sve više podseća na KOBNI MART!

Danas je VELIKI PRAZNIK: Evo ŠTA nikako NE SMETE da radite!

Lekari U ČUDU! Muškarac oboleo od KORONE po TREĆI PUT!

To je i učinila, napravila je pravi vakum u ustima kakav još nisam doživeo. Ja sam počeo da joj ga sve više i brže nabijam, svidela su mi se njene usne i kako to radi. Počela je da ispušta pljuvačku iz usta i da krklja, a meni da navire krv. Glavić je postao osetljiviji i samo sam ga zabio duboko u grlo i počeo sam da svršavam naglim i dubokim ubadanjem u njena usta. Izvadio sam ga.

- A sada lutko obliži ga kao sladoled.

Isplazila je malo jezik, počela da ga ližr ali joj se svidelo i punim je jezikom počela da ga oblizuje ne prestajući. Samo ga je lizala, uzeo sam joj drugu rukicu.

- Hajde stisni ga jako i drkaj ga, a glavić stavi u usta i sisaj ga usnama i liži jezikom.

Tako je i uradila. Naučila je dobro da sisa. Glavić mi je postao ljubicast, rukicom ga je čvrsto držala i brzim jakim pokretima drkala. Počeo sam da svršavam po drugi put u njena usta, bio sam izmoren. Odvukli smo se na kupanje gde sam joj još jednom pičkicu izdrkao rukom. Nisam hteo da je guzim, ostavio sam to njenom momku da je probije, jer sam znao da će se kad-tad vratiti na dobro jebanje sa kolegom što je i učinila godinu kasnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad