-2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

IZBEGAO SAM ZAMKU LEPE CRNKE Bio sam vezan, morao sam da je zadovoljim jezikom, a onda je počeo HAOS!

U braku sam tri godine, u međuvremenu smo dobili ćerkicu. Svoju ženu obožavam, druge žene sam primećivao ali vazda sa dozom umerenosti. Žena kako je dobila novi projekat stalno je radila, dolazila bi kući umorna, posvetila bi se ćerkici i legla bi u krevet iscrpljena. Nedelje su prolazile, naš seksualni život nije postojao, dva puta sam pokušao da joj priđem ali me je odbila uz "umorna sam".

Rekla mi je da mora na poslovni put pet dana u Nemačku da finalizuje projekat i nakon toga će imati vremena za nas. Rekao sam joj da su prošla puna dva meseca kako nemam odnos, da sam napaljen kao bik, ona se nasmejala samo. U ponedeljak sam je odvezao na avion, zaželeo joj srećan put i brz povratak, poljubili smo se, a pre nego što smo se rastali dobacila mi je:

- Budi dobar.

U sredu popodne vratio sam se sa posla u podne, istuširao sam i hteo sam da se odmorim jer moja mama će da ode po devojčicu u vrtić tako da sam imao vremena da se opustim i da pročitam jedan članak. Začuo sam zvono na vratima, otvorio sam i video Lejlu na vratima. Lejla je pripravnik u firmi gde mi radi žena. Mlada devojka sa svoje 24 godine, crna kosa se spuštala na ramena, bila je u crnoj suknji koja se spuštala do kolena i beloj košulji. Vitko telo, guza zategnuta a tek grudi koji su nazirali ispod košulje.

Primetio sam odmah da jedno dugme je bilo otkopčano više tako da je pravilo efekat da je pokrivalo njene zategnute grudi ali isto tako dalo je prostora mašti

- Kako mogu da ti pomognem?

Izvinila se što smeta.

- Imam problema sa automobilom, pukla je guma - počela je da se jada.

Obukao sam se, nakon pet minuta došli smo do kola, uzeo sam rezervnu gumu iz auta i zamenio.

- Eto sada je automobil spreman za polazak.

- Dragane, hoćemo li bar da odemo na piće?

Malo sam se nećkao ali sam pristao. Otišli smo u bar iza ugla. U baru bilo je nekoliko srednjoškolaca za stolom, naručili smo piće. Počeli smo da pričamo neobavezne teme - kako je na poslu, politika, ekonomija... Naravno počeli smo da pričamo o vezi, ljubavi i seksu. Sve vreme dok smo pričali ona je bila nagnuta prema meni tako da sam mogao da vidim crni grudnjak kroz dekolte. Pričali smo o vezi koliko dete utiče da život pogotovo na seksualni život izmedu partnera. Trudio sam se da ne buljim u dekolte ali je prošlo dosta vremena za moj pojam kako nisam jebao.

PROČITAJTE JOŠ...

KAMPACO SE PAKUJE ZA NBA Micić novi "kraljević"

Danas je VELIKI PRAZNIK: Evo ŠTA nikako NE SMETE da radite!

MATERIJAL SU NOSILI NA LEĐIMA: Na steni, u pećini nalazi se isposnica Svetog Save

Ona je pričala kako danas muškarci nisu pouzdani, kako je teško naći "muškarca", pricala je sa mekanim glasom koji je meni bio pun erotičnosti. Ustali smo da idemo, kako smo ustali setio sam se da sam obukao bokserice a ne slip. Tako da mi se ukročen kurac ocrtavao u svojoj dimenziji ispod trenerke. Ona je primetila odmah i dobacila:

- Sad razumejem zašto tvoja žena ne gleda nijednog drugog muškarca.

Da bude još veća nevolja, kurac nikako nije hteo da se spusti. Osećao sam se kao uhvaćeni klinac na delu.

- Odvešću te do kuće - ponudila se.

- Nije potrebno, mogu pešaka.

- Šta će pomisliti ljudi? -  dobacila mi pogledom na moje međunožje.

Ušli smo u auto, krenuli smo da me vrati kući iako sam mogao da prošetam. U jednom trenutku sam osetio njenu ruku na trenerci.

- Da promenimo brzinu - dobacila je.

Počela je da mi drka kurac da sam mislio da ću da eksplodiram. Mešala mi je jaja kao prava gejša. U tom transu sam primetio da idemo u drugom pravcu od onoga gde mi je kuća.

- Gde idemo?

- Idemo kod mene.

Kurac mi je penio od uzbuđenja, ona je polako masirala glavić što je izazvalo u meni osećaj senzacije

Izašli smo iz auta, krenuli smo prema njenom stanu. Pre nego što smo ušli u stan, rekao sam:

- Ne mogu ja ovo da uradim. Ti si zgodna žena, privlačna, ali ja volim svoju ženu.

Okrenuo sam se i otišao. Vratio sam se kući, prvo što sam uradio je bio odlazak pod hladni tuš. Mama je došla sa ćerkom, nije ništa primetila. U petak sam otišao po ženu na aerodrom. Bio sam srećan što je vidim. Otišli smo da uzmemo ćerku iz vrtića i svi zajedno smo otišli na sladoled. Primetio sam da mi je žena zadovoljna, iz njenih očiju je izlazila neka potvrda sigurnosti ali istovremeno nežnosti. Mislio sam da je zadovoljna kako je dobro prošao put i posao. Uveče smo otišli u krevet, mislio sam da će me opet odbiti. Na moje iznenađenje ona je pokrenula incijativu.

- Otvori poklon što sam ti kupila.

Otvorio sam i bio sam zatečen jer je kupila seksi igračke na koje imam fetiš. Stavio sam kožni povez na oči.

- Sad se spusti - rekla mi je.

Spustio sam se.

- Imam jedan "šlag" za tebe, stavi ruke iza leđa.

Osetio sam konopac kako mi vezuje ruke a zatim kako istim tim konopcem mi vezuje i jaja. Zategla je dosta čvrsto, tako da nisam imao prostora da pomeram ruke puno jer i posle malog pokreta osetio bih bol u jajima.

Bio sam u transu, lizao sam joj butine, polako išao prema školjki dok nisam osetio na svojim usnama već nabekli klitoris

- Liži me polako - rekla je.

Bila je sva vlažna. U jednom trenutku sam osetio kako se celo njeno telo od klimaksa.

- Svršavam1

Znao sam da trebam da povećam intezitet, dok nisam osetio krikove od svršavanja. Ostavila me je tako zavezanog na krevetu, ona je otišla da se tušira. Kad se vratila, uzela mi je kurac da ga drka. Znala je da mi je to fantazija neostvarena da mi drka kurac dok sam bespomoćno zavezan. Nakon deset sekundi sam svršio, nisam više mogao da se suzdržavam. Odvezala me je, otišao sam na tuširanje pa smo zaspali.

Sutra, kad smo se probudili, bila je subota. Nismo morali da trčati na posao i da odvedemo malu u vrtić. Odlučio sam da joj kažem šta se desilo dok je bila na putu.

- Imam nešto da ti kažem, ne mogu a da ti ne kažem. Dok si bila na putu, u sredu je Lejla je pozvonila na vrata pošto joj je trebala pomoć oko kola - počeo sam.

Ispričao sam da sam joj promenio gumu, otišli smo na piće. Posle, na njeno insistiranje, htela je da me odveze do kuće. Bio sam napaljen, što je ona primetila tako da mi je u autu drkala kurac i umesto da me odveze kući odvezla me je do njenog stana. Međutim, pre ulaska u stan, zahvalio sam se na ponudi i zaokrenuo sam se, a nju ostavio ispred vrata. Čekao sam sada njenu reakciju.

- Znam, ja sam organizovala da te Lejla stavi na probu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad