10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

UHVATIO SAM ŽENU DA DELU! Klinac je cepao ali sam morao da uletim u šestnaesterac

Službeni put je bio neuspešan, posao nije ugovoren, zarada pada, troškovi rastu… Ali svako loše krije u sebi nešto dobro. Nema posla, nema nabavke materijala, prevoza, zahtevnih mušterija koji ne znaju šta hoće. Preusmeriću pozive na sekretaricu, isključiti se od frke i stresa i biti sam sa mojom ženom.

Kupio sam cveće, kupinovo vino i crnu čokoladu i ušao u kuću. Žena me ne očekuje, nikad nisam neuspešno i brzo završio službeni put. Dnevna soba, kuptilo, i sve ostale prostorije su prazne, a u spavaćoj sobi u suštini lepa, a za mene strašna slika; mladi junoša i moja ženica, zaneseni, zagrljeni, ne vide ništa osim jedno drugo. Predigra pri kraju, još par minuta i uteraće joj među vlažne, sočne, nabrekle usmine.

UDARNE VESTI!

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

Hiljadu puta sam slušao viceve tipa: dolazi muž kući sa službenog puta i… Što bi rekao Džoni Štulić: „E tu bjes me obuze”. Žestoki Balkan boj proključa u meni. Razbiću ga, jebaću mu mater, obesiću ga za muda, jebaću mu sve po spisku…! Šta sve nisam procedio sebi u bradu tih sekundi. A ona kurvetina, najuriću je iz moje kuće, mog stana, moje vikendice, sa mog deviznog i dinarskog računa, iz mog života. Ma pobiću ih oboje na licu mesta. Otključao sam sef, uzeo pištolj, pogledao - prazan. E jebi ga. Bio sam na strelištu sa bratom i kumom pre mesec dana, potrošio sve metkove, nisam kupio nove. Ma nema veze, najebaću im se mile majke i ovako. Šutnuo sam vrata i sa svojih 100 kg banuo u spavaću sobu, vitlajući pištoljem.

- More jebem vam i seme i pleme, sad ću vam se krvi napiti. Šta je frajeru, šta bleneš, pun Niš devojaka, ti si moju ženu našo da jebeš.

Uhvatio sam ga za dugu kosijanu i nabio pištolj u usta.

- Jesi li toliko željan pičke? - grmeo sam na njega unoseći mu se u facu.- Govori!

Ćutao je. A šta i da kaže? Balavi kurac mu se sprčio i kapao svoje bale po mom ručno čvorovanom tepihu. Moja ženica se sklupčala u ćošku topla, vlažna, poželjna i gledala me svojim velikim očima, uplašenim telećim pogledom.

- Dolazi ovamo, kurvo i slušaj me, ako hoćeš da spasiš muda svom dilberu. Lezi na leđa i raširi nogice. Tako lepo. A ti, jebač, pogledaj lepo, pa mi kaži, je li lepa pičkica moje zene?

Držeći ga i dalje za dugu kosu, nabio sam mu glavu među njene noge.

- Jeeeeste - promucao je polako i bio je u pravu.

- Dobro - rekoh.- ‘Ajmo onda, lepo lagano lizanje pičkice, da naša ženica uživa.

Njegov jezik je počeo da plašljivo klizi po njenom klitorisu. Izmakao sam se tri koraka unazad i pogledao. Moram da priznam, lepa slika. Duga kosa, natrćena bela, bez dlaka, lepa guza. Otpozadi, prava žena, još kakva žena. Ćutao sam i gledao pet minuta kako predano izvršava moje naređenje i obrađuje jezikom pičić moje žene. Jebi ga, priznajem, digao mi se. Digao mi se na švalera moje žene?!

PROČITAJTE I OVO!

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

NOVI DETALJI UBISTVA USKOKOVIĆA (22): Kamere zabeležile čin likvidacije

LETE EVRIĆI! Pogledajte kako Dodik časti muzičare u kafani (VIDEO)

Uplašen od mojih novih bludnih misli, uzeo sam pištoljagu, prislonio mu cev na čmar i hrapavim glasom nešto zabrundao, ni sam ne znam, šta. Uterao sam mu cev pištolja u čmar znojave guze. Kliznula je lagano unutra. Znao sam da je pištolj prazan, pa sam mirno, polako gurao i vadio cev. I dalje besan, želeo sam da ga zaboli. Sreća njegova da nisam uzeo lovačku pušku. Da li mi se učinilo, ili se to on sam pomalo nabija na cev. Definitivno mi se digao i definitivno će jebač moje žene da dobije metak. Ali ne iz pištolja, jer je, srećom, prazan. Volim da sam gospodar situacije i to me seksualno uzbuđuje. Ostavio sam pištolj, otvorio fioku, izvadio kondom i počeo da ga navlačim.

- Slušaj mali - rekao sam pomirljivo, ali strogo.- Preživeo si, ali moraš biti kažnjen, hteo si da jebeš i bićeš jeban.

Pogledao me začuđeno.

- Ništa ne gledaj, nastavi da ližeš našu damu - rekao sam oštrim glasom, koji ne trpi prigovore.

Moja žena ga je mazila po kosi dok je on lizao njen pičić. Idila, gola idila. Naša žena je bila blizu orgazma, ali joj je falila inicijalna kapisla uterivanja goleme karine. Naslonio sam njegovu glavu njoj na stomak, njegov jezik je palacao po njenom klitorisu a ja sam uterao kurac mojoj zeni žestoko, sa željom da je boli i da joj bude lepo. Svršila je posle tri minuta timskog rada muža i ljubavnika.

- Ljubite se sada, golupčići moji - naredio sam oštro i približio njihove usne, držeći ih grubo za kosu, do bola.

- Ljubav mora i da zaboli.

Nisam morao dva puta da kažem. Vlažne, mlade, lepe usne su im se spojile. Odmaknuo sam se dva koraka i pogledao: lepa slika. Ponovo sam prišao, uhvatio za glave i uterao moj kurac njoj u usta. Njen jezik je poslušno palacao preko mog glavića, ka drugim usnama, dok sam ja polako pritiskao njenu glavu i vraćao i stavljao glavić u vrtlog njenih usana. Ljudi moji, imam 47 godina, prošao sam sito i rešeto, ali nikad nisam lepše svršio, nego tada. 

SAZNAJTE JOŠ

PRVI SLUČAJ KOVIDA 19 KOD VIZONA: Biće UBIJENE sve životinje sa farme!

USKORO TURNIRI: Novak broji sitno do rekorda

"TEORIJU ZAVERE?" GLEDALA CELA SRBIJA! Pogledajte emisiju o misterijama koja probila sve granice gledanosti! (VIDEO)

- Idem da ga operem u kupatilu i da uzmem pivo iz friždera. Vi možete nastaviti tamo gde sam vas prekinuo, ja vam neću smetati - rekao sam, oprao ga, uzeo veliku čašu i hladno pivo i vratio se u spavaću sobu kod golupčića.

Zavalio sam se posle u fotelju, sipao hladno pivo sa puno pene u čašu i gledao. Nastavili su gde sam ih prekinuo. Ja sam sa Konfučijevom mirnoćom gledao kako nežno vode ljubav. Nisu se ni jebali, ni tucali, ni kresali, već vodili ljubav. Tad sam shvatio zašto je moja žena imala potrebu da me prevari sa njim. Njih dvoje nisu bili dvoje, već dve. On je lep dečko, ali ne lep kao muškarac, već više kao žena. Ima pravu žensku lepotu. Koristi ruke, miluje je neprestano, i ona uživa u tome. Ja u seksu koristim ruke samo kad je šljepnem po guzi, kad joj rasčepim noge do bola, kad je okrećem iz jedne poze u drugu. Previše sam grub i sirov, treba joj nežnosti. Popio sam lagano dva piva, dok su oni doveli svoj koncert do kraja. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti