10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

OBRIJANA NAPALJENICA! Navukla me u sobu, usisavala ga odmah i spremila za noćno cepanje

Golden Rose ad

Često se nađem u situaciji da radim sa strancima, ali dobro govorim tri strana jezika, pa se nekako snađem. Ali dođe i ta situacija da osoba koju sretnem ne govori ili se pravi da ne govori, niti jedan od tih stranih jezika, pa se stvori jezična barijera koju je ponekad teško preskočiti ili zaobići. Kako je kod nas sve više turista iz Koreje, tako sam i ja naleteo na Quong Li.

Nekako se izdvajala iz te grupe koja je došla kod nas u hotel. Em je bila najviša sa svojih 175 santimetara visine, em je bila najzgodnija, a to veče kad smo se detaljno upoznali, te najpijanija. Naime, jedna od žena u grupi je slavila rođendan, koliko sam shvatio, pa su nakon celodnevnog izleta došle nazad u hotel, a tu su zauzele šank i pravile žurku. Nekako ne očekujemo to od njih, ali i oni se znaju sasvim dobro zabaviti, a znaju i dobro popiti. Naše vino ih je fasciniralo, čak su neke i kupovale vino da nose u Koreju.

Ali to nije toliko bitno za ovu priču. Ja sam preuzeo smenu u 22 sata na recepciji, a u lobiju ionako nije bilo više nikoga, osim te vesele ekipe za šankom u baru. Malo po malo su dolazile na recepciju po ključeve kezeći se kao lude i pokušavale da mi se naklone, ali je problem bio u ravnoteži, pa sam se suzdržavao od smeha trudeći se da ostanem ozbiljan, ali čim bi nestale u liftu prasnuo bi u smeh. Uskoro je buka sasvim prestala, te sam zaključio da su sve otišle, ali mi je ostao još jedan ključ na recepciji, pa sam otišao do bara gde je samo Branko spremao inventar i završavao posao. Rekao je da su sve otišle, a na moj zaključak da je jedna otišla bez ključa samo je slegnuo ramenima i rekao da proverim po toalaetima. Duboko sam uzdahnuo i krenuo.

NAJVAŽNIJE OVOG PETKA

Loznica: Uhapšen NARKO BOS Naser Keljmendi!

PATRIJARH PORFIRIJE ZVANIČNO USTOLIČEN! Sabornom crkvom odjeknule OVE REČI! (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB OTKRIVA: Ukoliko cifre budu rasle moguće je ODLAGANJE IMUNIZACIJE

TO, SRBINE! Jokić starter na Ol staru u Atlanti, u petorci sa Dončićem i ovim aždajama!

PRVI PUT PRED VERNICIMA: Porfirije pozdravio narod s balkona Patrijaršije

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad