7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

KRENULO JE SA PRSTIĆIMA POD ŠATOROM Fufice, postavi se, danas dobijaš samo otpozadi

Golden Rose ad

Zovem se Tijana. Imam 18 godina. Visoka sam (ili niska) 162 santimetara, imam dugu crno kosu, lepu facu, male grudi i guzu koja je moj glavni adut. Ovo što ću vam pričati se desilo pre oko godinu i po dana na svadbi kolege mog ćaleta. Sećam se tog dana. Išli smo na svadbu u selo blizu Beograda. Svadba pod šatorom, ali sam morala da se spremim, da vidim one seljančure kako će da zinu. Obukla sam ekstra kratku belu haljinicu, bele tangice ispod, pamučne i štikle sa platformom. Potpuno sam seksi izgledala.

Stiglo smo na svadbu. Klasična seljanija. Ogroman šator, pod njim 500 ljudi, drvene klupe i stolovi. Smestili su nas pri kraju šatora. Moji su bili sa moje leve strane dok mi je sa desne strane sedeo ćaletov kolega - Goran. Goran ima oko 35 godina ali je i dalje lepo građen. Uhh… kako mi je bilo dosadno. U blizni nikog zanimljivog za priču. Sve matorci oko mene. Sa Goranom sam progovorila 2,3 reči i to je bilo tu. Svi su pili, muzika preglasna, a ja nemam ni dometa na mobilnom. Iznenada sam osetila nečiju ruku na guzi. Pogledala sam Gorana i videla kako se smeši.

Osmehnula sam se i ja njemu jer nisam znala kako drugačije da reagujem. Vratio je svoju ruku na moju guzu, a ja sam odlučila da se pravim luda kao da se ništa ne dešava. Stiskao mi je tako guzu, mazio je pa opet stiskao, sve vreme trudeći se da to bude neprimetno dok priča sa ljudima oko sebe. Uhh, kako mi je sve ovo prijalo i palilo me. Rešila sam da mu pomognem, tako da sam samo pomerila guzu unazad, da visi sa klupe. Samo sam čula kako se nasmejao, dok je njegova ruka ispitivala novootkrivenu teritoriju.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

Saslušana Dijana Hrkalović!

MUŠKARAC PREMINUO ISPRED KOVID AMBULANTE! Srušio se pred ulazom, Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne

LAJČAK OTKRIO PLANOVE EU: Mi smo tu da pomažemo, ne radi se po principu ultimatuma

LOKACIJE ZA NOVU LUKU BEOGRAD: Nacrt plana biće izložen na javni uvid u trajanju od 30 dana

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad