10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

SREDILA SAM SE ZA NOĆNI MARATON Klinac me ljubi, stavlja ga, i onda - PRSKANJE

Golden Rose ad

Udala sam se za momka kog nisam toliko volela. Ostala sam trudna. Znala sam da nije za brak, da je neodgovoran, švaler… A opet sam se udala. Izdržali smo zajedno 8 godina. I imam jednu slatku Milicu iz tog braka. Bez obzira što sam znala da će tako biti, opet mi je bilo teško. Dve godine je prošlo, a meni se niko zanimljiv nije pojavio, čak ni kao prijatelj. Moja drugarica Jelena tvrdi nije normalno da žena sa svojih 39 godina bude sama. A hormoni rade.

Radim u školi. Profesorka, što bi rekli. Predajem stručne predmete. Imam više od polovine muškaraca u odeljenju. Simpatična deca. Spremamo se da idemo na matursku ekskurziju. Pet dana do Grčke. Prava noćna mora. Pet dana nespavanja i jurenja sa decom. Baš mi se ne ide.

Deca se prijavila. Stefan mi se javio da možda neće ići jer ide na pripreme sa klubom. Tolerišem mu i opravdavam kao razredna. Igra rukomet i nikad nije napravio ni jedan problem, ni u školi, ni na jednoj ekskurziji do sada. I izrastao je u slatkog mladića. Vidim baš ga devojčice jure. Dva dana pred polazak Stefan me pita da pođe sa nama, jer je to ipak poslednja ekskurzija u školi. Malo svađe sa ljudima iz agencije i oko čekiranja pasoša, ali je sve prošlo kako treba. Lep oktobar, topao kao da je leto. Put dug, a deca pevaju. Stižemo u hotel u mraku. Hotel prelep, zatvoreni bazen.

- Profesorka, možemo li da se kupamo? - pitaju me.

- Posle večere u 9, i to ne sami. Samo u mom prisustvu.

VESTI DANA

DETALJI O BELIVUKU I MAFIJI: Vučić najavio nove informacije koje će izneti DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI

APEL DR. UDOVIČIĆA: Ako se ovo desi IZGUBILI smo BITKU sa koronom, stabilni ljudi UMIRU za sat vremena!

DANAS SU VELIKE ZADUŠNICE: Evo šta je važno da se ne bi OGREŠILI

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad