10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

NEŽNO GA JE SJURIO Bila sam u bedaku i trebalo mi je RAZBIJANJE

Golden Rose ad

Sedeo je ispred mene. Nešto je govorio, ali sam se ja izgubila. Lukas je bio moj prvi dečko i s njim sam izgubila nevinost. “Glupačo!“ pomislim. Nakon te noći, on je nestao na mesec dana i nije uopšte odgovarao na moje pozive. Mislila sam da imamo nešto. Očigledno sam pogrešila. On se sada ustajao i ostavio mi novac za piće. Poljubio me u kosu i nestao. Opet.

Nisam htela da budem sama i tovarim se sa sladoledom dok gledam neku romantičnu komediju. Umesto toga, taksijem sam otišla do Ace. On je bio moj školski kolega i znao je za celu situaciju s Lukasom. On mi je otvorio vrata i odveo me u svoju sobu. Imao je predivan ogromni krevet. Ja sam se samo sručila u tu belinu. Uzela sam knjigu s njegovog noćnog ormarića i bezveze listala. Nisam ništa govorila što ga je očigledno izluđivalo.

- I kako je prošlo s Lukasom? - upitao me.

- Dobro. Valjda - ravnodušno sam rekla.

On je legao na krevet kraj mene.

- Samo sam umorna. Jako.

Nije ništa na to odgovorio. Uzeo je moju ruku i isprepletao svoje prste s mojima. Ja sam naslonila glavu na njegovo rame i zaspala. Spavala sam dugo, onda sam, u nekom trenutku tokom noći, otišla kući. Sutradan, Aca, ostatak društva i ja smo se našli kod njega i gledali neki horor. Ja sam bila između Ace i jednog Saše. Aca i ja smo djelili pokrivač (svako je držao ili jastuk ili pokrivač). U tišini smo gledali film koji je bio lošeg kvaliteta. Odjedanput osetim kako mi Acina ruka prelazi po butinama. Pogledam ga, a on mi se samo nasmeši.

VESTI DANA

DETALJI O BELIVUKU I MAFIJI: Vučić najavio nove informacije koje će izneti DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI

APEL DR. UDOVIČIĆA: Ako se ovo desi IZGUBILI smo BITKU sa koronom, stabilni ljudi UMIRU za sat vremena!

DANAS SU VELIKE ZADUŠNICE: Evo šta je važno da se ne bi OGREŠILI

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad