9°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

DVA NA DVA! Kidisali smo jedni na druge, prštalo je na sve strane

Golden Rose ad

Retko susrećemo bračni par iz susednog grada koje smo upoznali pre nekoliko godina na moru. Planirajući odmor setili smo se prijatnih trenutaka sa prethodnog letovanja i predložismo poznanicima da letujemo u isto vreme i na istom mestu. Simpatični oni nama a i mi njima, tako da pade dogovor o zajedničkom letovanju.

Oni su četrdesetih a mi tek preko trideset godina ali postoje zajednička interesovanja prema sportu, umetnosti, politici… Moja žena zna za moje neobične avanturističke sklonosti; neostvarene želje da upoznamo odgovarajući par gde bi ponekad razmenuli partnere u smislu vikend slobode i zato me ljubomorno čuvala i od Mile, koju Branko takođe sebično pazi. Preostalo mi je da žudno zagledam Milu i njene bujne sise, tražeći zadovoljstva u preostalim detaljima koji naš odmor čine zabavnim. Ipak se jednostrana avantura dogodila:

Jednom prilikom, dok se Mila posvetila deci - Bane, moja Ljilja i ja veslajući rukama na malom gumenom čamcu, desetak metara uz obalu, udaljismo se od kupača. Ponašanje saputnika mi je dalo do znanja da se među njima nešto događa i odlučih da ih ostavim same. Kada smo bili na pravcu jednog restorana rekoh da idem na pivo jer je čamac premali za troje, na šta Ljilja uzvrati da će oni okružiti oko uzvišenog poluostrvca pa će mi se pridružiti.

VESTI DANA

DETALJI O BELIVUKU I MAFIJI: Vučić najavio nove informacije koje će izneti DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI

APEL DR. UDOVIČIĆA: Ako se ovo desi IZGUBILI smo BITKU sa koronom, stabilni ljudi UMIRU za sat vremena!

DANAS SU VELIKE ZADUŠNICE: Evo šta je važno da se ne bi OGREŠILI

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad