-2°C

Beograd

Photo: freepik javi_indy

Izvor: happybsc

SINDIKALNO CEPANJE RASPUŠTENICE Otimala se, pravila se da je nevinašce a onda se otvorila za muškarčinu

U ustanovi u kojoj radim sindikat je organizovao zimovanje na Tari već godinama, po simboličnim sindikalnim cenama. Ali primećeno je da jedni te isti ljudi stalno idu na ta zimovanja pa je ove godine odlučeno da će se dozvoliti odlazak samo onima koji do sada nijednom nisu bili.

A to sam bio - jedino ja! A nisam ranije išao jer me ta sindikalna letovanja, zimovanja... nisu ničim privlačila, delovala su mi tužno i podsećala me na sirotinjski socijalizam. Na nagovor predstavnika sindikata, koji je to shvatio ozbiljno, pristao sam da odem ovog februara sedam da pa makar se samo dobro naspavao ako već ne mogu da se bavim sportom ili nečim drugim. U zadnji čas sindikalci su odlučili da ipak ne idem sam već da sa mnom ide jedna koleginica koja se zove Mitra. To je žena pedesetih godina, dosta devastirana, sa nekako zabrinutim izgledom lica, pomalo depresivna, kao da nosi neki teret na duši. Ten joj je bio dosta upropašen, nezdravo bled što nije mogla dobro da sakrije ni šminkom. Kosa joj je bila šatirana a telo raskrupnjeno kao i kod mnogih žena njenih godina. Nešto sam malo načuo da je svojevremeno imala nekih problema u braku ali nisam bio siguran da li je to tačno jer sam se malo družio sa njom. Uglavnom smo imali službenu komunikaciju koja je bila korektna.

Ona je ranije bila već jednom ali joj je dete bolešljivo pa je zbog toga odlučeno da može opet da ide, da vodi malog na planinu. Našli smo se uveče na železnickoj stanici jer se išlo vozom, drugim razredom. Mitra je držala za ruku svog dečačića, jednog mršavog mališana koji je išao u treći razred osnovne škole. Imali su dosta prtljaga kao da će boraviti najmanje mesec dana. Čim sam se pojavio Mitra je sa onim svojim stalno zabrinutim licem odmah krenula ka meni. Predložila mi je da doplatimo za spavaća kola pošto njen mali neće moći da izdrži celu noć budan u kupeu jer je gužva veća nego što je ona mislila. Kupei su prepuni. Njoj je bilo mnogo da plati za sva tri kreveta u kabini, pa ako bih ja hteo. Predlog prihvaćen!

Smestili smo se u spavaća kola sa tri kreveta u kabini. Mali je zauzeo donji krevet a Mitra me je zamolila ako mogu ja da legnem na onaj u sredini jer ona ima osećaj gušenja u tesnom prostoru. Meni je bilo svejedno. Njih dvoje su se smestili a ja sam ostao u hodniku gledajući kroz prozor u noć dok je voz jurio punom brzinom. Popio sam jednu konzervu piva i pogledao na sat. Već je ponoć, idem i ja da legnem. U kupeu je škiljilo plavo noćno svetlo. Skinuo sam cipele i pogledao na donji krevet. Mitrin mali je spavao pokriven do brade.

A onda, onda se desilo nešto što se ne može objasniti samo suvom logikom i razumom. U trenu, u deliću sekunde, odlučio sam mimo zdrave pameti da se popenjem na najgornji krevet u kome je spavala Mitra. Odluka je doneta tako brzo da nisam imao ni jedan tren oklevanja, noge su se same vešto počele pentrati na stepenice i u trenu već sam bio na gornjem krevetu. Vešto kao panter koristeći brzinu i iznenađenje kao saveznike legao sam potrbuške na Mitru koja je bila budna i ležala na leđima kao da me očekivala. Uprkos ogromnom iznenađenju i šoku koji je doživela ona je bila toliko prisebna da ne pusti glasa iz sebe niti da ne napravi bilo kakav nagao pokret da ne probudi svoje čedo koje je spavalo dečijim snom. Pokušala je da se podigne ali sam je vešto uhvatio u klinč i pritisnuo svom snagom uz krevet.

Njena majcinska briga joj je dala, međutim, nadljudsku snagu, uspela je da podigne glavu odižuci i mene sa sobom i da se nagne preko ivice da pogleda dole u malog. Njen pritisak je popustio tek kad je videla da je mali dobro i da i dalje spava. Ja sam je ponovo pribio uz krevet. Nastalo je rvanje u potpunoj tišini. Pokušavala je rukama da me odgurne ali sam ja odbijao njene očajničke pokušaje čvrsto je držeći za ruke. Najzad je prestala da me gura i ležali smo u pat poziciji jedno izvesno vreme. Čulo se samo kloparanje voza i ništa više. Iskoristio sam pogodan momenat i ušao ispod ćebeta pokušavajući da se smestim između njenih butina ali se ona ponovo počela da otima i da me gura od sebe.

Uspeo sam da joj između nogu uguram samo svoju jednu nogu a onda ponovo pat pozicija. Sad sam je već bolje kontrolisao. Em sam ušao ispod ćebeta em je moja noga bila uklještena između njenih i nije mogla više da skupi butine. Pritisnuo sam je gornjim delom tela i jednom rukom sam uspeo da raskopčam šlic i izvadim kurac. Ponovo je skupila snage za otpor, sada je čitavo svoje telo mobilisala u pokušaju da me zbaci sa sebe, bila je prilično jaka ali nisam se dao. Svojski je gurala, iznenadila me sa svojom snagom, nisam očekivao da je tako jaka, pa sam morao sam da upotrebim punu snagu. Pritisak je trajao nekoliko sekundi. Najzad sam osetio kako je čitavo telo klonulo a mišići se opustili.

Jednom rukom sam pokušao da joj zadignem suknju dok sam sa drugom i dalje pritiskao njene ruke. Skroz sam podigao suknju do butina i pipao joj gaće ali nisam mogao da ih skinem. Tada sam skroz legao na nju i drugu nogu joj stavio među butine, ona nije imala kud, morala je još malo da ih raširi. Podvukao sam ruke ispod njenih leđa i odpozadi je uhvatio za ramena. E, sada više nije imala kud! Imao sam potpunu kontrolu nad njenim telom. Držao sam joj čvrsto ramena a telom i nogama joj fiksirao karlicu za krevet. Ali, džabe kada moj kurac nije bio u njenoj pički!

Ležali smo tako prljubljeni jedno uz drugo, a ja nisam više imao ideju kako da joj ga uteram a da se ona ne oslobodi! Grozničavo sam razmišljao a onda osetih kako se jedna njena ruka, pa zatim i druga zavlači ispod ćebeta. Osetio sam komešanje oko njene suknje i oprezno sam milimetar po milimetar popustao pritisak na njene butine, odižuci malo svoj stomak od nje. Ona je počela da ljulja karlicom prvo levo pa onda desno, a zatim joj se karlica počela blago odizati par santimetara od kreveta. Popustio sam oprezno joj dopuštajuci da završi to što je počela. Zadizala je suknju i spuštala gaće. Zatim sam osetio nešto mekano na svom kurcu. Bila je to njena ruka. Nežno ga je počela povlačiti i usmeravati u jednom pravcu. Osetih na glaviću bockanje dlačica a zatim je glavić napipao nešto toplo i vlažno.

Znao sam da me je dovela na sami izvor svoje ženskosti. Ali i tada nije prestala, već ga je onako brižna kakva je, počela uguravati u svoju sočnu i klizavu pičku, i nije ga ispuštala sve dok nisam ušao u nju do kraja, a ona svojim jagodicama nije osetila moja jaja. A zatim, polako me je zagrlila stavivši obe ruke na moja leđa. Počela je publičnim delom da mi polako diktira ritam kojim je želela da je jebem. Prihvatajući ga, počeo sam da ga uvlačim i vadim u potpunoj tišini koju niko od nas dvoje nije želeo da remeti. Tek sada, kada sam bio duboko spojen sa njom, osetio sam je kompletno ne samo fizički nego i mentalno. Njen nervni sistem mi je slao ogroman broj informacija o njoj, njenom životu, njenim promašajima, brigama, skrivenim željama i svemu što nikada rečima ne bih mogao da saznam od nje. Jedino je komunikacija izmedu kurca i pičke omogućavala toliki protok informacija i toliko razumevanje i saosećanje koju sam počeo osećati prema njoj.

Postade mi jasna i njena briga oko muža koji je već po drugi put u godinu dana ostao bez posla, shvatio sam i njen odnos sa svekrvom, ženom koju je mrzela, bi mi jasna i njena briga oko starijeg sina koji je slabo učio, njena sekiracija oko bolesne majke, oko finansijskih problema, sve mi to namah postade jasno i to u jednom jedinom trenu putem naša dva organa čvrsto spojena jedan u drugi. Jebao sam slatko sa velikim apetitom ovu brižnu ženu i majku koja je sada pretvorena u ljubavnicu čiji je biološki zadatak ne samo da bude majka onom mališanu koji je nevino spavao na donjem krevetu, nego i ljubavnica, odgovorna ženska jedinka koja mora i želi da bude jebena, da bude oplođena muškarčevim semenom jer joj iskonski nagon tako nalaže koji joj je kao i svakoj drugoj ženi duboko zapisan u genima.

Nagon za produženjem vrste kojem se ona tako rado i prilježno predaje. Nagon da pruži zadovoljstvo muškarcu koji će uživati u njenom polnom organu, jer ako on uživa onda će i ona biti zadovoljena, njena biološka misija je time izvršena. Nakon jednog minuta jebanja, već smo tako uskladili ritam, da je svaki moj prodor u njenu dubinu nailazio na spremno prihvatanje njenih kukova koji su znalački amortizovali svaki moj udar pojačavajući zadovoljstvo do bola. Naše jebanje je počelo da liči na pravi tango, na slasnu igru naših butina koje smo pustili na volju da rade šta hoće, a ona se sama poigravaju jedna sa drugim kao da ih mi više nismo kontrolisali nego ona nas.

Već smo se divljački pritisnuli jedno u drugo čvrsto se grleći i radujući se nadolazećem orgazmu koji je u čudesnoj tišini, u kojoj dama nije ispustila ni jedan jedini jecaj, naišao kao moćni talas slasti koja mi je prikovala karlicu u njenu mokru pičku koju sam rafalima sperme punio pravo u matericu. Kada je osetila da je oplođena, nju je zatresla serija slatkih grčeva jedan za drugim, kratih ali moćnih dok je moj orgazam bio u punom jeku.

A zatim, potpuno sam klonuo skroz opuštenih i ruku i nogu na njoj. I dok sam ja ležao nemoćan i obamro, ona me ponovo iznenađuje. Iako i sama iznurena jebanjem i višestrukim orgazmom, ipak nalazi snage da se ponovo podigne sa mnom na sebi i naginje se preko ivice da opet pogleda svog mališana da li je mirno spavao dok je njegova majka igrala praiskonsku igru sa njemu nepoznatim čovekom. I tek onda je legla i utonula u slatki san posle jebanja. Ja sam se podigao sa nje i uz osećaj izvesnog poštovanja, spustio se na srednji krevet i polako utonuo u san dok je voz kloparao prema svom odredištu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad