10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

SEOSKI POP MI DOHVATIO DRAGU Dok sam dirinčio, on je buzdovanom širio rupice moje žene

Golden Rose ad

Svoju buduću ženu sam upoznao na čudan način. Nenadano i u situaciji kada se najmanje moglo očekivati to. Imao sam operaciju nosne pregrade i sve u svemu, rutinski rad od petnaestak minuta za hirurga koji zna znanje.

Ostao sam ležati u bolnici u Zemunu još nekoliko dana, mada sa baburom od zavoja na nosu, ja sam se osećao potpuno zdrav. Iskren da budem, žene u uniformi, policajke, medicinske sestre i stjuardese, važile su meni kao posebna slabost i sad mislim da je to osećanje izazvano dozom mazohizma u meni. Verovatno ta nadmoć što izbija iz njihovog poziva jer policajka može da hapsi, stjuardesa da se smeje i kad se avion gotovo raspada usled turbulencije, dok medicinska sestra jeste tako samouverena i neustrašiva, iako gleda smrt koja prebiva u bolnicama i nosi jednog po jednog pacijenta zauvek.

Tako je meni naravno zapala za oko jedna mlada i vitka, prelepa devojka na praksi. Ja sam tada prešao dvadeset i treću godinu a ona je završavala medicinsku školu. Bitne stvari u životu kao predodređene idu glatko i bez otpora. Često je dolazila do mog kreveta i činila nešto ili me pitala kako se osećam, a ponudila mi je i čokoladu. Brzo sam shvatio da je pažljivija prema meni nego prema drugim pacijentima, tako da mi je ulila energiju i želju da se šetam hodnikom i kada mi nije do toga i da je tražim. Uoči mog izlaska, dan pre, te noći, ostala je dežurna. Primetio sam da je ušla u kancelariju za sestre i pošao sam za njom. Gledala se u ogledalo a kada sam ja ušao, okrete se, zabaci duge smeđe kose da me bolje vidi i nasmeja se. Činilo mi se da me očekivala.

- Šetaš? Ne spavaš?

- Kako da spavam kad si ti tu?

- Zbog mene ne možeš da spavaš? Da odem?

Smešila mi se a oči joj blistale, plave kao nebo. Prišao sam joj i nežno je privukao sebi a toplina njenog tela se prelivala u mene. Nisam je poljubio niti sam mogao ali mi je njena glava prijala na mom ramenu. Otpustila me je brzo ali nežno.

- Možda naiđe neko! Nemoj.

- Mogu li te čekati sutra pred bolnicom?

- Ne znam? Vikend počinje sutra i putujem kod majke na Kosovo.

- Kako putujes?

- Vozom.

- Sama?

- Da sama. Uveče.

- Onda i ja idem sa tobom!

- Ali gde? Ne mogu.

- I vraćam se potom. Jedino hoću da se bolje upoznamo i provedem vreme sa tobom.

NAJVAŽNIJE VESTI

GODIŠNJICA DEVETOMARTOVSKIH DEMONSTRACIJA: Dan kada je ustala Srbija! (VIDEO)

SRBIJA I DALJE U VRHU PO BROJU VAKCINISANIH: Najjači u regionu, drugi u Evropi!

Vučić nezakonito prisluškivan RUSI ŠOKIRANI!

OVE CIFRE SVE GOVORE! ON JE NAJBOLJI SVIH VREMENA! Nole, idemo sad na zlato u Tokiju, a bićeš i Gren slem rekorder!

ISTRAGA PRI KRAJU: Četiri učenice branile Miroslava Aleksića!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad