13°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

NEGDE U NOĆI, OSETIM JE MOTA SE U POLU SNU: Ruka pređe, pa se vrati!

Ona je nazvala tu sam, došla sa Visa. Ostao sam u čudu, iznenađenje.. Otišao po nju na trajekt.

Nasmejana od uha do uha. Zabranjeni dodiri su odjednom postali slobodni. Pozdrav, poljubac, pa usta, pa jezik u njena vrela usta, sudaranje zubima, strastveno dopiranje u grlo jezika. Koren me zabolio, čoveče mala se dala pustila sve..  Ej na ulici smo ne smimo poludeti..

Vozim je kući, sve normalno, kava, sok, prića, plaža, kupanje, pričanje, izlazak sve prijateljski normalno. Šta je sad mislim se. Gde se ova pali, kad ništa.

Kasno uveče  iz izlaska dolazimo opet prijateljski uz priću kući na spavanjac. Kad ona popizdi da di će spavat u isti krevet..  Ajde ok, kad stvarno nećeš nema veze, ti se okreni leđima na leđa i zaspimo, dodir ništa..

Bogami, vidim ja, ova se izgasila, nema od nje ništa večeras. Zaspao ja. Negde u noći, osetim ja u polu snu mota se preko mog kurca. Ruka pređe pa se vrati. Digao mi se odmah. Pravim se da tvrdo spavam. Mirujem ja. Čekam. Evo opet noga preko mene. Dotakla se gaćicama na kurac i zalepila. Mirujem ja čekam ko da spavam. Čeka i ona.

Počinje sa trljanjem ko jahačica njihati.  Trlja se. Kurac mi se digao  tvrd ko kamen. Razmakla je gaćice i u vlažnu pičkicu je ušao ko u maslo. U sekundu bez boli duboko. Cela sitna me jebavala a ja se pravio da spavam. Jebala me lepo. Sutra opet nasmejana od uva do uva. Prijateljski strogo, bez dodira..

Morala je natrag na posao. Odveo sam je na trajekt.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar