15°C

Beograd

Photo: HAPPY BSC

Izvor: Happy BSC

OD SLEDEĆE SEDMICE NA PROGRAMU HAPPY TV – SERIJA NA KOJU SE ČEKALO DESET GODINA

Golden Rose ad

Serija "Zaustavi vreme" koja uskoro počinje sa emitovanjem na našem kanalu jedan je od prvih megaprojekata rađenih na ovim prostorima kada se govori o velikom broju epizoda i kvalitetu glumaca koji su učestvovali u snimanju. 

Uz Branislava Lečića i Slobodana Ćustića, tu su i Danica Maksimović, Branka Pujić, kao i slovenački glumac Sebastijan Kavaca, koji je na našim prostorima poznat i po ulozi u igranom naučno-fantastičnom filmu Lazara Bodrože Ederlezi Rajzing. 

PROČITAJTE JOŠ:  BRANISLAV LEČIĆ: ZAUSTAVI VREME JE SERIJA KOJA JE OKUPILA NAJBOLJE GLUMCE

Kroz seriju je prodefilovao veliki broj mladih glumaca, koji su tumačeći svoje uloge pokazali da je pred njima ozbiljna karijera, što se i potvrdilo u kasnijim godinama: 

Uz već iskusne glumce poput Mikija Krstovića, Mišu Samolova, Darka Tomovića, briljirali su i Nenad Stojmenović,  Jana Milić Ilić, Srđan Karanović, Petar Benčina,  Sofija Rajović, Minja Peković,  Marko Janjić, Miki Damjanović,  Viktor Savić, Bojan Perić, Ivan Tomić, Marija Veljković, Igor Đorđević, Branka Petrić, Nina Lazarević, Ana Franić, Ivan Zarić i mnogi drugi. 

Zahvaljujući odlično napisanoj, životnoj i uverljivoj priči koju potpisuje naša poznata scenaristkinja Nataša Drakulić, Romanu Majetiću, reditelju koji potpisuje većinu od 121 epizode ove serije, nije bilo teško da napravi odličnu seriju koja svojom slikom i sadržajem drži pažnju gledalaca. 

Obilje intriga, strasti, sukoba, borbi, ljubavi teraju nas da verujemo da ćete uz seriju Zaustavi vreme – zaista zaustaviti vreme u svojim domovima i zaboraviti na obaveze. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad