5°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: telegraf

Udovičić otvorio Sajam sporta u Novom Sadu

Golden Rose ad

Jednodnevni Sajam sporta, koji je danas otvoren u Novom Sadu, okupio je preko 120 sportskih organizacija, a posetioce su dočekali poligoni spretnosti, tereni za basket, fudbal, odbojku, rukomet, atletiku i brojne druge sportove.

Na otvaranju, na u hali Novosadskog sajma, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić poručio je da je upravo Sajam sporta mesto sa koga Srbija i Novi Sad mogu da pokažu vrednosti kojima su bogati, odnosno istinske sportske vrednosti.

PROČITAJTE JOŠ: Prijović šokirao izborom novog kluba!

- Meni je ogromno zadovoljstvo što sam danas u gradu koji je pokazao da je pobednik, koji se ne plaši izazova i koji se takmiči sa najvećim svetskim gradovima i metropolama. I ne samo da učestvuje, nego i da pokaže smelost i hrabrost da pobedi. Zato i jesam ponosan što sam danas u evropskoj prestonici mladih i kulture - kazao je Udovičić.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO: Vraća se Zlatan!

On je dodao da je Novi Sad ujedno i evropska prestonica sporta, kako zbog pojedinačnih dostignuća sportista, tako i zbog organizacija međunarodnih takmičenja, ali i vrhunskim uspesima svih udruženja koja su uzela učešće na današnjem Sajmu sporta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad