3°C

Beograd

GORAN PETRONIJEVIĆ ZA "DOBRO JUTRO, SRBIJO": Ubica Đinđića obučava profašističke borce u Ukrajini! (VIDEO, FOTO)

Golden Rose ad

Gostujući u jutarnjem programu " Dobro jutro, Srbijo " na Happy TV, advokat Goran Petronijević izneo je svoje mišljenje o famoznom fotorobotu koji je objavljen nakon ubistva premijera Zorana Đinđića. On smatra da je reč o bivšem legionaru koji ratuje u Ukrajini i obučava specijalne ratne jedinice. Evo šta je on rekao na tu temu:

- Taj čovek koji je prikazan na fotorobotu i toj čuvenoj fotografiji nakon ubistva premijera Đinđića je sada instruktor u snajperskom odeljenju za posebne vrste naoružanja. Čitava ta priča o fotorobotu koji se pojavio pa onda nestao nije bez osnova. Nastao je svedočenjem momka koji je mesec dana posle toga ubijen. Nije ni stigao da svedoči pred sudom! Na osnovu njegovog iskaza kako je izgledao čovek koji je izašao iz zgrade i koji je pucao na Đinđića, napravljen je fotorobot. Odjednom su taj fotorobot povukli uz objašnjenje da su priveli nekog muzičara - izjasnio se advokat Petronijević uz objašnjene gde se ubica trenutno nalazi i čime se bavi:

- Međutim to je bivši legionar, specijalista za snajpere koji poslednjih godina ratuje u Ukrajini, čovek koji obučava profašističke borce - rekao je Petronijević.

Njegovo gostovanje u jutarnjem programu možete pogledati ovde:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad