5°C

Beograd

DA LI JE ŽENA STUB PORODICE? "Muškarac je glava, ali žena je vrat. Mnogi na estradi ne bi uspeli bez svoje lepše polovine!"

Golden Rose ad

U večerašnjoj emisiji "Ela Ela šou" voditeljka Bojana Lazić je zajedno sa svojim gostima govorila o značaju žene u porodici.

Teme emisije: Da li je žena stub porodice? Šta danas znači biti "mudra žena"?

Gosti: Maša Vujanović, Bojana Nikolić, Marko Kon, Jelena Ristić Štefanec poznatija kao Jellena, Jelena Gajšek, Milena Videnović i Nikola Glišić.

Maša Vujanović iz radionice "Konačno vitka" za sve goste u studiju pripremila nekoliko jela kako bi gledaocima dodatno približila celodnevni plan ishrane kojim je ona uspela da za manje od godinu dana izgubi 54 kilograma.

Muzičar i producent Marko Kon smatra da je izbor partnera jedna od najvažnijih odluka u životu i da dosta govori o svima nama. Isto tako je istakao i da rastanak sa partnerom govori dosta o čoveku.

- Promenili su mi se prioriteti sada kada sam otac. Lepše mi je kod kuće sa ženom i decom. Citiraću moju suprugu: „Mudra žena će birati bitke koje će da vodi“. Treba izabrati za šta se vredi boriti. U nekoj situaciji je jako važno da se jedan supružnik potrudi za drugog da se ne kocka. Milica je mene odučila od šećera u kafi. Neko se oseća ostvareno kao majka, neko kao uspešna poslovna osoba. Moja majka mom ocu kaže jednu rečenicu i sve reši. Oni su u braku 50 godina. Izbor životnog partnera govori sve o čoveku. Isto tako kada se oslobodiš lošeg partnera to govori dosta o tebi - rekao je Marko Kon.

Pevačica Jelena Ristić Štefanec poznatija kao Jellena je istakla da na estradi žena mora biti uvek aktuelna. Ona je primetila kako se primećuje da ako niste prisutni dva meseca kao da niste tu godinama. S tim u vezi, njeno mišljenje je da upravo zbog toga opstaju samo jake žene i da je tajna uspeha braka u razumevanju.

- Moje koleginice su već posle dva meseca ponovo na sceni. Brzo se zaboravlja jer su trendovi takvi u svetu i kod nas i ako te nema dva meseca kao da te nema godinama. Ja sam se vratila zvanično posle 5, 6 godina. Prošle su neki dani jurnjave i sad su se svi skrasili. Boban Rajović je meni rekao tajnu srećnog braka, kaže da je za 27 godina braka suprugu retko viđao zbog nastupa pa je zato uspeo (smeh) - rekla je Jellena.

Urednik i voditelj Jelena Gajšek je takođe imala interesantno viđenje uloge žene u porodici.

- Muž je glava ali žena je vrat svake porodice. Žena utiče na muža samo kada joj je stalo, kada ona odustane od muškarca to više nije to. Ja se isto tako trudim oko svog muža ali samo za male stvari, za sitnice. Prošle godine moj suprug je imao promociju knjige "Agape Antologija" i promociju je radila jedna žena koja se zove Ratka, koja je takođe zaposlena kao sekretar u školi. Sutra se pojavila na sastanku sa svojih sedmoro dece a ima 40 godina. Kriza srednjih godina danas kreće što kasnije. Nekima čak i sa 40 ili 50 - izjavila je Jelena Gajšek.

Maša Vujanović i Bojana Nikolić su zajedno sa Bojanom nastavili razgovor o ovoj veoma značajnoj temi. Njihova mišljenja su varirala ali su se usaglasili oko toga da je svakoj jakoj porodici neophodna još jača žena koja je svakako stub svega.

U rubrici "Prelistavanje" Bojana je zajedno sa Milenom Videnović, urednicom rubrike "Estrada" u Srpskom telegrafu, prošla sve značajnije događaje sa estrade koji su obeležili prethodnu sedmicu.

Urednica estradne rubrike Srpskog telegrafa je najviše komentarisala aferu koja je obeležila prethodnih nekoliko meseci.

- Svako vreme ima neku svoju težinu. Kada nije bilo portala morao si da sediš sa svojim sagovornikom, izvorom, sada imaš toliko dostupnih informacija. Mi se trudimo da čitaocima damo slike javnih ličnosti u kupaćim kostimima. Koleginica Zorica Radulović će biti u Crnoj Gori i pratiće naše poznate ličnosti. Meni je ovaj period obeležila afera sa Jelenom Karleušom i Ognjenom Vranješom. Niko se nije oglašavao tu, ne znamo da li se razvodi sa Duškom Tošićem. Što se tiče toga što se prate i prestaju sa praćenjem na Instagramu, mislim da oni to ne rade zbog marketinga već stvarno postoje nesuglasice - prokomentarisala je Milena Videnović.

Influenser i autor Instagram stranice "hitovi.mix" Nikola Glišić bio je gost rubrike "Ela klik".

Nikola je istakao da mu se život značajno promenio od kada je otvorio stranicu i da mu je omiljena koleginica za saradnju popularna pevačica Teodora Džehverović.

- Uglavnom uzimam nastupe iz više emisija i onda to montiram. Sad mi je lakše jer sam se uhodao i sve završavam za 20 minuta. Teodora to baš ceni i daje mi veliku podršku. Skoro sam se upoznao sa Tamarom Milutinović i jako mi je važno da me zvezde poštuju. Adreana Čekić ima jako puno hitova i ima veoma dobru pesmu, čak tri puta su mi tražili miks njenog poslednjeg dueta. Nikolija sa novom pesmom "Harizma" je imala 30.000 pregleda za jako kratko vreme što je rekord stranice. Moji pratioci znaju da mi se dopadaju najviše pesme koje pravi Teodora i njen svetski nastup. Planovi su da nastavim dalje da radim ali sam takođe upisao i fakultet. Na jutjubu ima dosta problema zbog autorskih prava. Postojim i na fejsbuku ali instagram je popularniji - zaključio je Nikola Glišić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad