-2°C

Beograd

Nova emisija na Hepi televiziji: PRELO U NAŠEM SOKAKU!

Od 15. septembra, svake subote i nedelje, od 11h do 14h, Bojana Ristivojević i Uroš Davidović vodiće gledaoce Hepi televizije na ,,Prelo u našem sokaku’’.

Putujemo kroz Srbiju, upoznajemo gradove, interesantne ljude... Otkrivamo lepotu i bogatstvo naše zemlje, vraćamo duh prošlog vremena, tradiciju, običaje, pričamo o kulinarstvu, prisećamo se starih zanata, ali tragamo i za mladim ljudima koji ih pokreću na savremen način. Pratimo i sve aktuelnosti vezane za manifestacije širom Srbije.

- Iskreno, jedva čekam da počne emisija. Bila sam oduševljena idejom da putujem kroz Srbiju i upoznajem sa starim običajima i nijednog trenutka se nisam dvoumila da li da se upustim u ovu, novu, avanturu. Uverena sam da će i gledaoci biti oduševljeni i da će se dobro zabaviti, a pritom i sigurno ponešto naučiti iz naše bogate srpske istorije - rekla je voditeljka Bojana Ristivojević.

U svakom ,,Prelu’’, predstavljamo po jedan grad u rubrici ,,Grad na dlanu’’, uz gostovanje značajnih ljudi. Ugostićemo i uspešne ljude iz tog kraja, poljoprivrednike, talentovane mlade ljude...

- Ovo je fantastična prilika da se prisetimo kako se nekada živelo i radilo u našoj zemlji, što nam čini mi se, danas nedostaje. Gledaoci će imati prilike i da upoznaju viđenije ljude iz svakog kutka naše Srbije i upoznaju se sa njihovim neobičnim poslovima, hobijima, zanimanjima. Zato toplo preporučujem svima da budu uz Hepi televiziju svake subote i nedelje od 11 časova - kaže voditelj emisije Uroš Davidović.

Podrška voditeljima biće i glumica Nada Blam, koja će nas u ,,Nadinom Kutku’’ podsećati na to koliko se staro i novo vreme ne razlikuju: kroz pitalice, zagonetke i savete.

- Emisije ovog tipa veoma su gledane i ne opterećuju gledaoce u ova teška vremena, a u isto vreme i edukuju. Naši gledaoci mogu očekivati dosta zabave i učenja, a emisija je prilagođena svim uzrastima i predstavlja potpuni vizuelni užitak za celu porodicu. Magazin „Prelo u našem sokaku“ je jedinstven jer povezuje besmrtnost narodnih umotvorina sa modernim vremenom u kojem živimo. Vidimo se u subotu i nedelju od 11 časova na Hepi televiziji - poručila je naša legendarna glumica Nada Blam.

Važno je napomenuti i da ćemo kroz igre ,,Memorija’’, ,,Složenica’’ i ,,Šajkača’’ nagraditi i naše verne gledaoce.

Emisija je namenjena svim uzrastima. U ovom porodičnom magazinu zabavno - muzičkog karaktera pričom, smehom i pesmom činimo život lepšim.

I grad i selo - gledaju PRELO! Dobrodošli!

happytv.rs
Foto: arhiva

Nastavite čitanje

 

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad