4°C

Beograd

POČINJE "SOBA SREĆE" (VEČERAS 21 SAT) Voditelj Predrag Smiljković: Ja sam srpski Oliver Mlakar

Nova sezona porodičnog kviza "Soba sreće" kreće večeras u 21, samo na Happy TV. Stari kviz u novom odelu, i to u odelu od MILION DINARA.

E, tolika je suma koju takmičar može osvojiti u jednoj noći! Ipak, koliko će takmičari zaista osvojiti novca zavisiće od njihovih porodica i podrške.

Takmičarima će, svakako, podršku pružiti i voditelji. Prva je Anđela Lakićević, dobro poznato lice Happy TV. A pored nje i to ne u odelu Tike Špica, već u svom - Predrag Pepi Smiljković. Omiljeno TV lice srpskih serija spreman je za nove izazove na TV Happy.

- Prihvatiti ulogu voditelja jeste bio izazov. Kada su me pozvali da radim ovaj posao, razmišljao sam se da li da ga prihvatim. Novac nije bio presudan, već ulogu voditelja, to je za mene apsolutno novo. Sve što je novo stvara određenu vrstu treme, nepoznanice i nedoumice. To i prolazi sve vreme u kvizu. Mi glumci smo navikli da stvaramo likove. Naš posao je da stvorimo i držimo neki lik sa opravdanjem. Ja nisam znao šta znači biti voditelj. Da li treba da stvorim neki nov lik ili treba da budem jednostavno ja? Pre toga se nisam pripremao za takvu veštinu i bio sam zatečen. Nadam se da sam se snašao jer sam imao svoju publiku, koja je vrlo kritična i koja me inače prati u mom radu - objašnjava Smiljković.

Glumac navodi da mu je publika davala pozitivne signale i da ga je to uvek vodilo dalje.

- Govore mi da likom i pojavom čudesno podsećam na Olivera Mlakara. Često se šalim da taj račun i kažem da sam Oliver Mlakar sa brkovima. Sa početkom "ganc" nove sezone ja sam pustio famozne "Čarls Bronson" brkove. Mislim da ću sada biti mnogo opušteniji što će uticati na atmosferu kviza. Trudio sam se i trudiću se da održim pozitivnu atmosferu, punu smeha, dobrog raspoloženja i sreće, u skladu sa imenom kviza - naglašava on.


"Soba sreće" je JEDINI KVIZ, u kojem se odgovor najpribližniji tačnom, smatra ispravnim. Novi takmičari u dobro poznatom kvizu, u kojem pobednika ne odlučuje znanje, već pre svega, sreća. Tri takmičara, sedam pitanja i fenomenalna nagrada od MILION DINARA. Za ovu sumu boriće se troje takmičara koji će pokušavati tačno da odgovore na neobična i zanimljiva pitanja, ali čak i ako ne bude odgovorio tačno, neko će uvek biti u pravu.

Sreća nam je svima potrebna pa eto prilike da se dobro zabavite i vidite koliko su je naši takmičari imali.


O novinama u kvizu, Smiljković priča iz prve ruke.

- Postoji u kvizu jedna mala i jedna velika novina. Pobednik svake emisije će moći da učestvuje ponovo u nekoj narednoj emisiji sa drugim pobednicima. Kada budu tri pobednika moći će da učestvuju u nekoj narednoj emisiji. To je jako zanimljivo, mislim, jer će samim tim akteri imati šansu da osvoje novac. Nadam se da ću se dobro slagati sa Anđelom Lakićević.

Gledaoci i takmičari povezuju "Sobu sreće" sa lepom energijom. Tome je najviše doprineo Vaš familijarni topli stav. Da li Vam publika i takmičari više veruju zbog te osobenosti?

- Apsolutno je tako. Nije to samo u kvizu. Srećom igrao sam u serijama likove koji su pozitivci. U svakodnevnom životu ljudi mi srdačno prilaze i imaju sa mnom prisan odnos, kao da smo rod, dugogodišnji drugari. Tako je i u kvizu. Kada sa učesnicima započnem komunikaciju, onda imamo utisak da se znamo i stvara se ta prijatna, bliska veza, što mi imponuje.

A kako će sve izgledati, ko će se radovati, a ko nervirati, gledajte u "SOBI SREĆE", SVAKOG PETKA OD 21 ČASOVA.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad