3°C

Beograd

ŠANSA ZA MLADE? Završen prvi probram obuke - trening za mlade koji žele da pokrenu sopstveni biznis! (VIDEO)

Golden Rose ad

Akademije omladinskog preduzetništva uspešno je okončala prvi program obuke – trening kurs za mlade koji žele da pokrenut sopstvene biznise. Akademija nastoji da promoviše samoodrživost i povećava mogućnost uspeha mladih na tržištu, a konačni cilj je da dođu do veština koje će im omogućiti da oni sami u Srbiji stvore uslove za sopstveni rast, odnosno, kako bi ostali u našoj zemlji, kaže za Telemaster koordianotr projekta Strahinja Radovanović.

U organizacije Asocijacije za Afirmaciju Kulture i uz finansijsku podršku Ministarstva Omladine i Sporta i Kraljevine Danske – Akademija Omladinskog Preduzetništva namenjena je mladima uzrasta od 18 do 30 godina koji žele da se pokrenu, stvore i unaprede svoj posao ili ideju, a ka ostvarivanju te želje omogućava im da o tome uče od najboljih.

Pobednički projekat prve akademije je mobilna aplikacija za naručivanje hrane i pića u restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima, a koju je osmislio tim iz Novog Sada ali, kako kaže Radovanović, nisu svi projekti bili iz oblasti AJTIA kao i da cilj akademije nije da isključivo promoviše takve ideje.

Mesta u akademiji su ograničena – svega 10 timova koji mogu da broje od dva do osam članova mogu je pohađatim s tim što je plan da u budućnosti bude omogućeno i da tim čini samo jedna osoba – kaže Radovanović

Happytv.rs

Nastavite čitanje

 

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad