-1°C

Beograd

"ELA ELA SHOW" VEČERAS OD 19H SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI! Evo kojim temama ćemo se baviti! (FOTO)

Večerašnja emisija "Ela ela show", donosi zanimljive teme:

Predrasude da "fudbaleri nisu inteligentni", ili da su "brinete pametnije od plavuša", prate nas kroz čitav život. Koliko cesto ste i sami bili zrtva predrasuda? Koliko ste sudili nekom drugom samo zato sto je debeo, mrsav, siromasn, bogat ili jednostavno ne zeli da zivi po merilima carsije?

Razgovaramo sa pevacicom Milenom Ćeranić, glumcem Markom Stojanovićem, voditeljem Nemanjom Velikićem i novinarom dnevnog lista "Informer" Aleksandrom Crnomarkovićem.

U "Retrospektivi" biramo temu koja je obelezila nedelju iza nas sa voditeljima Nemanjom Velikićem, Goranom Čomorom i novinarom "Informera" Aleksandrom Crnomarkovićem.

Proteklih sedmica ponovo su se pojavile informacije da se u blizini osnovnih i srednjih škola u Užicu pojavljuje beli kombi, iz kojeg nepoznate osobe pozivaju decu da uđu u vozilo. Ko nam kidnapuje decu? Kako da ih zastitimo? Sta rodiitelji, a sta skole treba da preduzmu? Razgovaramo sa bivsim pripadnikom obavestajne sluzbe Bozom Spasicem, advokatom Nebojsom Milosavljevicem, a cucete i ispovest majke, ciju su devojcicu od 12 g.pokusali da kidnapuju ispred kuce.

Veceras kuvamo sa Markom Stojanovićem, glumcem koji uci brojne politicare neverbalnoj komunikaciji, a i nama ce otkriti poneki trik kako da u privatnom zivotu, kada imamo vazan nastup ili razgovor za posao, delujemo samosvesno i samouvereno.

Bojim se da neću biti tu kad se prvi put zaljubi, da je neću gledati kad bude upisivala fakultet ili se udavala- prateci su strahovi zena koje zele da rode posle 40-e. Zasto se na materinstvo u poznijim godinama u Srbiji gleda sa podozrenjem, dok je na Zapadu to svakodnevica i trend, kao i koje su prednosti i mane radjanja posle 40-e, razgovaramo sa pevacicom Ivanom Selokov, glumicom Ljiljanom Jakšić i ginekologom Radunović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad