31°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Kurir

ZA 5 DANA VIŠE OD 1.500 KUPAČA: Očekuje se još više posetilaca bazena u Loznici

Prošle godine na gradskom kupalištu, sa dečjim i velikim bazenom, prvog posetioca imali su tek 26. juna, desetog dana rada, a ove su od otvaranja 16. juna do juče već prodali oko hiljadu i po ulaznica. Posetilaca je bilo i više jer se u tu brojku ne računaju deca do sedam godina koja imaju besplatan ulaz i kupači sa sezonskim kartama.

Prema rečima Stefana Mitrića, upravnika bazena Ustanove za fizičku kulturu ‘’Lagator’’, sezona je počela dobro, a i narednih dana očekuje se sve bolja poseta jer su za Loznicu najavljene visoke dnevne temperature. Samo za vikend ovde je bilo više od hiljadu kupača, a on kaže da su na bazenu potpuno spremni za još veću posetu. Imaju devet licenciranih spasilaca, medicinsku službu, redare, a osim osveženja u dva bazena posetioci mogu igrati stoni tenis ili se okrepiti u kafiću na otvorenom.

VAŽNO

UŽIVO VIDEO: VUČIĆ SA DELOM OPOZICIJE OTVORENO O KIM!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

PAKLENE VRUĆINE TEK STIŽU U BEOGRAD: Grad sprovodi mere predustrožnosti, evo šta se sprema!

NIKO ME NIJE ZABRANIO, UMRO SAM OD KORONE! Cela Srbija gledala dr Nestorovića na HAPPY TV

DAČIĆ ODGOVORIO CRNOJ GORI: Na intervenciju mitropolita Amfilohija je Krivokapić postavljen za nosioca liste!

Kao i svih prethodnih 13 sezona vodi se računa o higijeni, a ispravnost vode na kupalištu redovno kontroliše Zavod za javno zdravlje u Šapcu i do sada nikada nije bilo problema. Ponovo će, kao i svih prethodnih sezona osim prošle zbog pandemije, biti organizovana besplatna obuka dece neplivača. Interesovanje je kao po pravilu ponovo bilo veliko tako da su sva mesta popunjena, a prva grupa trebalo bi da počne sa radom prvoga dana jula, a druga dvadeset dana posle. Bazeni će sve do prvog septembra raditi svakodnevno od 8 do 20 časova, dnevna ulaznica je 180 dinara, za decu do sedam godina ulaz je besplatan, sezonske su za studente i učenike tri, a odrasle četiri hiljade dinara.

Inače, prošloga leta na kupalištu je prodato oko 18.000 ulaznica, a prema početku ove očekuje se da će sigurno biti mnogo bolja, samo da leto ne izda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar