7°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

SAMO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Da li Milanović pripada prikrivenim sledbenicima ustaša? Pogroma iz 2004. godine neće biti! Ako dođe do krvoprolića, igra je završena!

 Probudite se uz najnovije teme i najaktuelnije goste emisije "Dobro jutro Srbijo" na Happy TV. 

Domaćini emisije su Katarina Korša i Milomir Marić

Na samom početku jutranjeg programa štampu će prelistavati narodni poslanici Aleksandra ČotrićĐorđe Milićević i Vladimir Marinković

Da li Milanović pripada prikrivenim sledbenicima ustaša, tema je za Duška Vukajlovića-odgovornog urednika "Objektiva", Suzanu Grubješić iz Centra za spoljnu politiku i Dušana Stojakovića iz "Večernjih novosti". 

 Ljuban Karan- pukovnik KOS-a u penziji, Darko Obradović-Institut za međunarodnu i nacionalnu bezbednost i politikolog Aleksandar Pavić govoriće na temu trenutne goruće situacije na severu Kosova i Metohije.  Oni će analizirati temu "Pogroma iz 2004.godine nećemo dozvoliti!"

"Ako dođe do krvoprolića, onda je igra završena" o tome će u nastavku emisije govoriti dr Vojislav Šešelj i lider SRS-a. 

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković govoriće o tome da oni koji nam podrivaju mir ne mogu da nam drže lekcije. 

U nastavku programa gostovaće  Bojan Milićević, nekadašnji član grupe "Regina". Pričaće o akciji "Pesma "Iznad Prizrena" za pomoć deci iz Orahovca". 

Za kraj emisije je tema "Moralne vrednosti nekad i sad" tumačiće  Miroljub Petrović, medijski konsultant,  glumica Eva Ras i književnica Lidija Jelisavčić-Ćirić

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Ostanite uz Happy TV i Happy BSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

 

 

 

 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad