7°C

Beograd

Photo: amss

Izvor: tanjug

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Kolovozi su vlažni!

Golden Rose ad

 U većini krajeva Srbije kolovozi su mokri, a sa maglom i sumaglicom treba računati u planinskim predelima, pored reka i u kotlinama, upozorava Automoto savez Srbije u izveštaju o stanju na putevima.

AMSS upzorava i na radove na putevima, pa tako navodi da će do 30. novembra potrajati radovi na rehabilitaciji deonice Majdanpek - Rudna Glava,zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

PROČITAJTE JOŠ: "Alchajmerova bolest je teška za celu porodicu", rekla je u "TELEMASTERU" Nadežda Satarić!

Takođe do 30. novembra izvodiće se radovi deonici Žabari- Četereže i tu će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sutra i u petak u periodu od 7 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj na deonici Beranovac - Goč, u naseljenom mestu Kamenica, a alternativni put je preko Vrnjačke Banje.

Od sutra do 28. septembra u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci u smeru Novi Sad- Beograd. Radovi će se izvoditi sukcesivno po 5 km dnevno u toku svetlog dela dana, a u zoni saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

PROČITAJTE JOŠ: Petković saopštio: Privedeni Srbi u Gračanici jer su postavljali bilborde! (FOTO)

Na deonici Kokin Brod- Pribojska Banja u periodu od 7 do 16 časova izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza. Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju. Radovi bi trebalo da budu završeni do 31. decembra ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad