7°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Telemaster

Izvor: Happy BSC

VESNA STANOJEVIĆ ZA "TELEMASTER": Nijedna žena ne treba da trpi nasilje u porodici!

Golden Rose ad

U emisiji "Telemaster" gost je bila Vesna Stanojević, kordinatorka sigurne kuće.

- Trideset godina bavim se prortv nasilja u porodici. U junu će biti četiri godine kako je na snazi zakon o sprečavanju nasilja u porodici.

- Sigurne kuće su pune, jer žene se plaše osvete ne samo njih nego čitavih njihovih porodica. Svaka žena treba da zna da vredi i da se ne plaši nasilnika.

PROČITAJTE JOŠVUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU IZ RAŠKE: U borbi u kojoj moramo da štitimo živote naše dece, ne samo da ćemo da ih zaštitimo - U TOJ BORBI ĆEMO I DA POBEDIMO! (VIDEO)

-Imamo vaspitanje koje nosimo u sebi da je žena manje vredna, više se značaja  pridaje muškom detetu. Naši zakoni su dobri nama je problem u izvršenju tog zakona.

- U Srbiji van Beograda je situacija mnogo gora nego ovde. Nijedna žena ne treba da trpi nasilje.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U JABLANIČKOM OKRUGU: Registrovano 195 novih slučajeva zaraze korona virusom!

-Svaka žena  može mnogo više da uradi  nego što misli da može, vrlo je važno da ne trpite nasilje i da vaša deca rastu kao zdravi ljudi- izjavila je Vesna Stanojević.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad