4°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: HAPPY BSC

AMBASADOR SRBIJE U CRNOJ GORI PORUČIO: Nisam hvalio crnogorsku policiiju, to je klasičan primer LAŽNE VESTI! (VIDEO)

Jedna od tema Vikend jutra sa Jovanom Jeremić  bio je i plan atentata na lidera opozicionog Demokratskog fronta Milana Kneževića.

Ekskluzivno gostovanje ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića, donelo je neka nova saznanja i njegovo viđenje situacije:

-Ambasada Srbije u Crnoj Gori je organ države Srbije iza koje stoje sama država, predsednik, vlada. Država Srbija čini sve što je u njenoj moći, vrlo je aktivna i trudi se da štiti svoj narod u Crnoj Gori, kako bi zaštitila svoj međunarodni ugled u Evropi i svetu.- počinje on.

Božović se  osvrnuo i na proteste naroda i crkve u Crnoj Gori, objašnjavajući da on kao ambasador države nije mogao da učestvuje u njima. 

Povodom kobnog tvitera, u kom ambasador navodno hvali crnogorsku policiju, a koji je osvanuo u medijima, Božović objašnjava da je to klasičan primer lažne vesti, te da je to saopštenje uprave  policije, koja je bila domaćin sastanka, a ne njegova lična izjava. 

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Status je poručivao sledeće:

"Uprava policije obavlja vrlo težak i odgovoran posao u očuvanju mira i stabilnosti, a a prepoznaje se i profesionalnost crnogorske policije i visok stepen odgovornosti u postupanju kada je konzularna saradnja Srbije i Crne Gore u pitanju."

Božović je ponovo potvrdio da je ovo primer lažne vesti i da nije siguran zbog čega tu izjavu povezuju sa njim.

-Ovo je primer lažne vesti i primer kako to stavljati u kontekst da sam ja navodno išao kod gosp. Veljovića da molim za sebe da ja ne odgovaram na poziv tužilaštva cetinjskog  zašto sam išao na sahranu istoričara Vladimira Jovićevića, to je potpuna nebuloza. Svako ko zna pravo, zna  da ja  po Bečkoj konvenciji imam imunitet, ja se tom pozivu Osnovnog državnog tužilaštva  u Cetinju neću odazvati,  to nije bila ni tema ni reči razgovora s policijom, to nije njihova nadležnost.

Stavljanje ambasadora u takvom kontekstu, ide na štetu države Srbije - zaključio je Božović.

Teolog Miloš Stojković, gost jutarnjeg programa smatra da je ovo klasični napad na Srbe i na političke lidere Srba u Crnoj Gori.

-Ako me pitate ko je dao  lažna dokumenta  tom Albancu, verovatno pripadniku terorističkog klana, naravno to je sve režim Mila Đukanovića. Zašto? Zato što se Milo plaši predstojećih izbora. Pokušali su da izvrše atentat na čoveka koji se deklariše u Crnoj Gori kao Srbin. Podsetiću da je Knežević bio u zatvoru  nekoliko meseci zbog lažnog napada na policijaca, nepravedno je ležao. Andrija Mandić i Knežević  su 2016. okrivljeni za državni udar- objašnjava Stojković i poručuje:

-To su sve metode ako Bog da, odlazeće vlade, i kriminalnog režima  Mila Đukanovića koji za cilj imaju zastrašivanje ljudi.

Jedan od gostiju, prof. Darko Obradović, kratko je prokomentarisao da su emocije ,,uzavrele" u Crnoj Gori i da treba obazrivo planirati svaki naredni korak, te prepustiti državnim organima da rade svoj posao.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad