10°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Na granicama se čeka i do 180 minuta!

 Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok su na graničnim prelazima očekivana zadržavanja za putnička vozila od 20 do 180 minuta, saopštilo je večeras JP ''''Putevi Srbije''''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila i autobuse je 60 minuta, na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 20 minuta, na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu/ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta.

VAŽNO:

VRAĆAJU SE TROPSKE VRUĆINE! Ovo je najnovija vremenska prognoza, evo šta nas čeka do kraja meseca!

KON O NAREDNOM PERIODU: Racionalno je razmišljati o odvajanju vakcinisanih i nevakcinisanih!

REAKCIJA MUZEJA ŽRTAVA GENOCIDA NA ODLUKU INCKA: To je suprotno istorijskim činjenicama!

OPROŠTAJ OD DEČAKA SA KARABURME: Više od stotinu ljudi odalo poštu malom Stefanu!


Na graničnom prelazu Jabuka, zadržavanje na izlazu/ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, na graničnim prelazima Špiljani i Kotroman, zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 180 minuta, a na izlazu 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz ''''Puteva Srbije''''.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar