10°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

LJUBAN KARAN OTKRIO CILJ BELIVUKOVOG KLANA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Njihove lažne izjave su osmišljena kampanja protiv predsednika Vučića!

Mladen Radulović, urednik portala "Kurir" i Ljuban Karan, pukovnik KOS-a u penziji, pričali su o slučaju Belivuka i Miljkovića, kao i o njihovoj optužnici. Odgovorili su na pitanje da li je ceo plan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića rušenje trenutne vlasti u Srbiji.

- Mi ne vidimo veći deo problema, i ove hobotnice. Imamo tri strukture koje su uvezane, a povezao ih je isti cilj: rasturanje srpske vlasti. Prva struktura jeste kriminalni klan. Druga grupacija jesu unutrašnje političko-tajkunske grupe. Treća grupacija je strani faktor, strane obaveštajne službe, moćne Zapadne službe i mnoge Balkanske službe, rekao je Ljuban Karan. 

VAŽNO:

VLADIMIR LUČIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Telekom Srbija je lider u regionu, ali to nije krajnji cilj!

EKSLUZIVNO U "DOBRO JUTRO SRBIJO"! Tomo Kovač: "Incko je dobio od Bakira 2 miliona evra!"

VULIN: Napadi na Vučića i mene imaju uzrok, ali i IDENTIČAN PLAN SPROVOĐENJA!

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

- Naredba iz Crne Gore je pokrenula celu tu lavinu ubistava. Početak je bio kada je grupa Belivuka bila tolerisana u Beogradu, naoružani do zuba. Tri policajca su uhapšena do sada. U ovakvoj opasnoj kriminalnoj grupi moglo je da bude uključeno više od 200 ljudi – operativci, policija... Neposredno pred ubistava koje su se dešavala, policija je dobijala naredbe da se skloni. Te stvari su nešto što ne sme da se događa, rekao je Mladen Radulović.

- Ovo što oni lažu sada, i to nije strategija odbrane, jer se oni terete za doživotnu kaznu. Oni misle da ako te laži ponove bezbroj puta, da će ona postati istina. Dobro je da su fotografije izašle u javnost, da nisu, laži bi imale efekta. Sada građani vide da te užasne stvari nisu izmišljene. Pored fotografija tu su DNK, i ostali dokazi, rekao je Karan. 

- Veliki interes ovde imaju regionalne tajne službe. Izveštaji hrvatskih medija vidim kao produženu ruku tih službi. Hrvatska služba voli da vršlja po Srbiji i da nam pravi izbore, to je kampanja pred izbore. Ovo je početak plasiranja nameštanja u Srbiji. Svedočenje Miljkovića je jedna neverovatna priča, filmska priča. Oni snimci jesu potresni, ali celo sudstvo koje će suditi, da im se ukaže na taj momenat i pritisak javnosti, kazao je Radulović za Happy tv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar