0°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Telegraf

Zbog loše epidemološke situacije, Požarevac planira da uvede dve "najnepopularnije" mere

Štab za vanredne situacije grada Požarevca doneće i odluku da se na teritoriji Požarevca odlažu sve javne manifestacije i sva druga javna okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru.

PROČITAJTE JOŠ: KRATKO ĆEMO SE RADOVATI: Evo kakvo nas vreme očekuje nakon toplog vikenda!

Dok svakodnevno beležimo ogromne brojeve novozaraženih korona virusom, Grad Požarevac ima u planu da od 1. oktobra uvede dve najnepopularnije mere. Požarevački gradski štab za vanredne situacije, pored postojećih mera koje je propisala država, planira da uvede još dve mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa – da se zabrani emitovanje žive muzike u periodu od 23 do 06 sati i da se rad svih objekata u kojima se organizuju javna okupljanja ograniči do 21 sat.

Razlog uvođenja ovih novih ograničenja je pogoršana epidemijska situacija u protekle četiri nedelje i nepovoljne prognoze.

Štab za vanredne situacije grada Požarevca doneće i odluku da se na teritoriji Požarevca odlažu sve javne manifestacije i sva druga javna okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru do poboljšanja epidemiološke situacije.

Takođe, pravna lica i preduzetnici koji organizuju javna okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru biće obavezani na striktno i dosledno poštovanje mera koje su određene Uredbom grada o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad