1°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: Tanjug

Javni beležnici savetuju građane preko Vibera

Javni beležnici će u ponedeljak, 25. oktobra, od 11 do 14 časova preko tri posebne linije na aplikaciji Viber uživo odgovarati na pitanja građana ili ih uputiti na koji način mogu da ostvare svoja prava. 

Ova uslugu za građane organizuje Javnobeležnička komora Srbije povodom Evropskog dana pravde, koji se svake godine obeležava 25. oktobra i istovremeno je “otvoreni dan” svih notarijata Evropske unije, koji toga dana na sličan način savetuju svoje građane. 

PROČITAJTE JOŠ: KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: UVODE SE KOVID PROPUSNICE!

Zainteresovani građani moći će da se jave i postave pitanje uživo u razgovoru sa javnim beležnicima preko Viber aplikacije, na telefonske brojeve 065/415-88-24, 065/415-88-25 i 065415-88-26, kao i da biraju da li će razgovarati video ili audio pozivom sa javnim beležnicima koji će ih poučiti u vezi sa poslovima oko prometa nepokretnosti, overama potpisa i prepisa, overama punomoćja, vođenju ostavinskih postupaka, odgovornosti javnih beležnika, kao i o dilemama vezanim za nadležnosti javnog beležnika. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad