4°C

Beograd

Photo: Ekonomski fakultet

Izvor: Novosti

Vakcinacija na Ekonomskom fakultetu

Golden Rose ad

Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, u sredu i četvrtak, 27. i 28. oktobra biće otvoren punkt za vakcinaciju, a u utorak, 26. oktobra, u 11 časova biće organizovan vebinar "Vakcinacija protiv KOVID 19".

Punkt za vakcinaciju će biti otvoren oba dana od 10 do 16 časova i moći će da se vakcinišu svi zainteresovani studenti i zaposleni sa svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a na raspolaganju će biti vakcine "Fajzer" i "Sinofarm" i moći će da se primi prva, druga ili treća doza cepiva. 

PROČITAJTE JOŠ: Dačić podseća da parlament ima veoma važnu ulogu u vreme pandemije

Gost vebinara, koji će dati odgovore na pitanja, ali i pomoći kod dilema studenata u vezi vakcinacije,  biće virusolog i docent na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu dr Ana Banko. 

Neka od pitanja koja su već stigla i o kojima će se govoriti na vebinaru su: da li vakcina štiti od zaražavanja, kada dolazi do hospitalizacije, koliko često dolazi do fatalnog ishoda, da li cepivo izaziva sterilitet, šta će se dogoditi ako se ne postigne masovna vakcinacija i druga. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad