4°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: Tanjug

Na graničnim prelazima teretna vozila čekaju po nekoliko sati

Saobraćaj je umerenog do pojačanog intenziteta na auto putevima, ali i unutar gradskih sredina, povoljne vremenske prilike utiču na dobru prohodnost sabraćaja, koji se odvija bez zastoja i prekida.

Usporena vožnja očekuje vozače na deonicama na kojima su aktuelni radovi. 

PROČITAJTE JOŠ: NEĐA MANDIĆ ZA "TELEMASTER": Sve više vozača odlazi iz Srbije, jer ne mogu da dobiju licencu!  

Tako je od sutra do 28. oktobra u periodu od 10 do 16 časova zbog radova na sanaciji oštećenog kolovoza, na Obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Orlovača - petlja Bubanj Potok, od auto-pijace do raskrsnice Hiljadu Ruža predviđeno da se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Takođe od sutra do 28. oktobra a u periodu od 9 do 12 časova i od 13 do 16 časova doći će do potpune obustave saobraćaja na deonici Pirot - Kitka, a alternativni putni pravac je lokalni put. 

Do 21. decembra u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na deonici Barajevo - Beljina, a u zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Od 28. oktobra do 4. novembra u periodu od 6 do 18 časova biće zatvorena petlja Mali Požarevac zbog radova na rehabilitaciji petlje na delu državnog puta u smeru Niš - Mladenovac. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je put Vlaško polje - Sopot - Avala - petlja Mali Požarevac - Umčari - Beograd. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Niša ka Mladenovcu je preko petlje Vodanj i dalje državnim putem za Mladenovac.

PROČITAJTE JOŠ: Javni beležnici odgovarali na pitanja građana  

U smeru Beograd - Mladenovac, saobraćaj na petlji Mali Požarevac odvija se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizciji (normalno odvijanje saobraćaja). Nakon 18 časova petlja se otvara za saobraćaj.

Od 26. do 27. oktobra u periodu od 6 do 18 časova biće zatvorena petlja Mali Požarevac zbog radova na rehabilitaciji petlje na delu državnog puta u smeru Beograd - Mladenovac. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Beograda ka Mladenovcu je preko petlje Umčari. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je put Vlaško polje - Sopot - Avala - petlja Mali Požarevac - Beograd.

U smeru Niš - Mladenovac, saobraćaj na petlji Mali Požarevac, odvija se shodno postavljenoj saobraćajnoj signalizciji (normalno odvijanje saobraćaja). Nakon 18 časova, petlja se otvara za saobraćaj.

Prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila. Teretna vozila čekaju na Horgošu sedam sati, na Kelebiji osam, na prelazu Šid pet sati, a na Bezdanu tri sata.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad