4°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

DRAMA JOVANA MARIĆA DOBIJA EPILOG, KO JE PRAVI VLASNIK STANA: Detalji u emisiji "Aktuelnosti" na TV HAPPY

Poznati psihijatar Jovan Marić prolazi korz tešku porodičnu dramu. Oči medija su uprte u sve što se dešava sa njim ovih dana.

Jovan Marić  u emisiji "Aktuelnosti" je rekao:

-Naslušao sam se raznih budalaština. Sinovljev advokat tvrdi da sam menjao bravu, a  nije to bila namera nego sam menjao vrata. Znate, logično je da renovirate stan. Strahota je šta slušam ovih dana. Stan je kupljen 99 godine. Već je brak počeo da se kvari, a mi smo se razveli 2003.. Imao sam dva stana, momački i ovaj posle. Sin kada je imao 7 meseci, Matejina majka je predložila da se sinu prepiše. Taj stan je kupljen sa bivšom suprugom koji je namenjen ćerki. Naravno, ta žena je poludela i dobila je presudu. Mi smo se dogovorili da je taj stan za našu ćerku, ali ja sam ovako uradio.

PROČITAJTE JOŠ: DOBRI ODNOSI KENIJE I SRBIJE: Vesić ugostio zamenika gradonačelnika Najrobija(FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Gde smo pogrešili, ako nas deca isteruju iz stana? U EMISIJI "POSLE RUČKA"TV HAPPY

Advokat sina Mateje, Nemanja Jolović  kaže:

-Govorim samo o činjenicama. Žalosno je da profesor govori neistine. Jovan je podneo tužbu za razvod braka 99 godine i tu je naveo da je zajednica prestala 7 godina pre toga. Znači, zajednica je prestala pre nego je stan kupljen. Gospodin Marić mnogo laže. Istina je da se razvode 2003, ali su deobu izvršili ranije. Stan nije stečen u toku braka. Kako on stan koji je kupljen za ćerku poklanja sinu? Koga on vara onda? Roditelji Danijele su dali takođe novac za taj stan. 

Jovan Marić se nadovezao:

-Kako može neko da izmišlja budalaštine da Danijelini roditelji daju novac za stan, a ja sam mnogo zarađivao.

Jovan Marić negira nasilje u porodici

Advokat Nemanja Jolović je podsetio na dešavanja od pre:

-Jovan Marić je vršio nasilje u porodici. Ovo je sve osveta Danijeli.  On i sada narušava mir detetu jer ide od televizije do televizije i priča koješta. Ovo ne dolikuje jednom profesoru. 2010 Jovan je prvo promenio bravu, pa smo mi dobili presudu da mi promenimo. On je nakon toga promenio na ulazu u zgradu promenio. Mi smo dobili privremenu meru da Danijela dobije ključeve. Zatekli smo Aleksandru Marić u stanu sa papirom da je ona vlasnik stana. Frapiralo nas to. Došao sam do toga da je došlo do tužbe od strane Aleksandre. Jovan tada nije mogao da bude zastupnik deteta. Sud nije obavestio Danijelu o tome jer je u pitanju imovina deteta. Narušen je ugovor o poklonu i Marić priznaje polovinu Aleksandru. On je izigrao dete. On i formalno lišava dete prava. Sve radi na štetu svog detetu. Marić je osuđen za nasilje. Danijela je dovodila dete na viđenje sa Marićem, ali je on prestao da dolazi. 

Marić je potvrdio deo priče:

-U braku je kupljen taj stan i ja sam morao da dam Aleksandri 50%. Nisam joj dao stan nego je ona u startu učestvovala. Ja sam 21 godinu u tom stanu. Pronela se vest da ću umreti pa su požurili da se dobije rešenje. Imam napismeno da moj sin ne želi da me viđa. Mogu uz policiju da ga viđam ali to mi ne pada na pamet. Ovo je najveća tragedija koja mi se dogodila da otac ne viđa dete. I ja sam rastao bez oca, i mnogo mi je žao Mateje jer će svi upirati prstom u njega da je hteo da istera oca iz stana. Ovaj gospodin laže. Ja nikada  nisam isterao sina. 

Advokat je dodao:

-Mi ne vodimo postupak protiv Jovana Marića nego za iseljenje Aleksandre Marić. Predugo traje ova borba. Postupak sukcesivno teče. Promenom sudije predmet je premešten. Novi sudija je doneo rešenje. Prava istina je da doneta presuda da se Danijela i sin isele iz stana. 

Marić je zaključio:

-Ovo je tuga. Mog sina će pratiti to je onaj mladić koji je isterao bolesnog oca na ulicu. Pratiće ga to 50 godina i želim da se to izbegne. Želim da se sastanem sa sinom i izmirim. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad