1°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: HappyBSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA TV HAPPY: Belivuk i Miljković na saslušanju: Crnogorski tužilac u Beogradu ih ispituje zbog ubistava!

Ovo se ne propušta. Dan počinje uz "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY i fenomenalni voditeljski par, Katarinom  Koršom  i Milomirom  Marićem.

Za početak prelistavanje štampe. Gosti su Petar Đurđev, Centar za društvenu stabilnost, Marko Matić, Centar za odgovorne medije, Dejan Novaković, Alo.

Dalje sledi tema: Šok! Zelenović na tri metra od čoveka koga prebijaju ništa ne preduzima! Gosti Saša Jovanović, Telegraf, Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, Aleksandar Pavić, politikolog.

Vest koja je potresla Srbiju je smrt Milutina Mrkonjića. O njemu će govoriti Dubravka Kralj, SPS, Zoran Anđelković, nekadašnji šef poslaničkog kluba SPS, prof.Uroš Šuvaković, funkcioner SPS.

U nastavku sledi  Belivuk I Miljković na saslušanju: Crnogorski tužilac u Beogradu ih  ispituje zbog tri ubistva. Gosti na ovu temu su  Žarko Popović, nekadašnji načelnik odseka za krvne delikte, Blažo Marković, Blažo Marković , predsednik Sindikata policije i policijskih starešina, Uglješa Grgur, privatni detektiv.

Kako se boriti protiv propagande u 21. veku? O tome će govoriti prof.dr Slobodan Reljić, novinar I sociolog.

Najpoznatiji makro u Srbiji: “Mnoge poznate žene su bile moje prostitutke” je tema koja potresa javnost. Više o tome Mihailo Maksimović.

 Mirjana Maksimović, glumica I književnica, Zoran Dimitrov, gitara će govoriti o kulturi i "Dobro došli u kabare". 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad