16°C

Beograd

Photo: Instagram/printscreen/olgicamarkanovic

Izvor: BLIC

JASMINA NA SASLUŠANJU O SLUČAJU NADRILEKARKE: Poricala da je radila sa Olgicom - ali je OVO ODAJE!

Jasmina Tasić, vlasnica poslovnog prostora u kom je u Beogradu radila "barbi doktorka" Olgica Markanović vršila estetske zahvate za koje, kako se sumnja, nije bila kvalifikovana i kojima je unakazila više ljudi, negirala je na saslušanju u Tužilaštvu bilo kakvu povezanost sa njom, iako dokazi njihove saradnje postoje.

Jasmina, koja se sumnjiči da je radila kao Olgičin pomoćnik, na saslušanju je rekla da niti je bila pomoćnik, niti je imala ikakve veze sa biznisom "barbi doktorke", te da intervencije nije izvodila ni sama ni sa njom, dok su se, sa druge strane, pojavili audio-snimci na kojima Markanovićeva tvrdi suprotno.

Ona je, nakon što je dobila informaciju da je neka devojka komentarisala njene tretmane i poredila njen i Jasminin rad, objasnila u audio-porukama koje je snimila kao odgovor detalje početka rada Jasmine Tasić i njihove saradnje.

- Jasmina je prvo bila moj klijent, pa je onda posle nekoliko meseci postala i polaznik, ali polaznik "pazme", naravno - rekla je.

Onda je dalje objasnila da je laser, o kome govori, usavršila nedavno i da to ne radi niko, pa će Jasmina biti jedna od retkih koja njime "ume" da barata.

- Ja sam tek prošle godine usavršila taj laser, to nema niko, Jasmina će biti među prvim devojkama koje će to imati - istakla je Markanovićeva.

Pored obuke koju je prošla u "školi" nadrilekarke, njih je povezivala i saradnja, delile su aparate, ali je i "učiteljica dovršavala radove svoje učenice", jasno je iz onoga što je Olgica dalje rekla.

- Što se nje tiče, ona naplaćuje "plazma pen", aparat čak "plazma pena" stoji sa kojim radi. Mislim oba su moja, jedan je dobila na edukaciji, a drugi sam ostavila tu, zato što ja nekad foto finiš znam da uradim, vrh nosa ili kad poravnava teksturu ja znam da uzmem "plazmu" nekad da završim - nedvosmisleno je ispričala.

NE PROPUSTITE

VUČIĆ O ĐOKOVIĆEVOJ POBEDI: HVALA TI, NOLE, ZA SVE ŠTO SI UČINIO ZA SRBIJU!

SVAKA ČAST, MAJSTORE! Novak osvojio 19. grend slem!

VUČIĆ ODAJE POČAS STRADALIMA: Predsednik sutra polaže venac na Spomenik junacima sa Košara

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji!

NAJTRAŽENIJI SRBI EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV: Imamo dokaza da je Haški tribunal antisrpski i veštački sud!

A onda je, odgovarajući na komentare koje je o svom radu čula, odnosno na pohvale na račun svoje učenice, rekla sledeće:

- Ja znam čemu sam ja obučila Jasminu i šta ona radi i nema potrebe da sad to pljujem, ne pljujem, devojka radi super i sa "plazmom" i ja sam krenula da radim sa plazmom pre tri i po godine. Tako da, nije ni na izmislila ništa novo, niti sam ja izmislila ništa novo što se tiče "plazme" - izgovara Markanovićeva na snimku i nastavlja da negoduje zbog toga što osoba koja nije nije radila sa njom govori o Jasmininoj većoj posvećenosti poslu:

- Što se lasera tiče, ja uzimam drugačije impulse i lepo si to objasnila devojci na svoj način. Ja ću pitati Jasminu za ovu devojku, ne želim da svađam, samo ću pitati ko, šta, kako i zašto je napisala ovo, mislim degutantno je malo, jer kako ona može da komentariše nešto što nije probala, ne zna razliku, nije probala i jedno i drugo pa da zna. I otkud onda zna da je Jasmina posvećenija od mene, gde to piše, ne razumem, nije ona radila sa mnom pa da kaže da je Jasmina posvećenija i da može da kaže da je neko manje ili više posvećen - zaključila je osumnjičena Olgica Markanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar