32°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/MiljkovicSRB

Izvor: Novosti

ZA TRAGEDIJU KRIVI OCA! Nemanja koji je autom pokosio dete u Nišu na suđenju NE pokazuje kajanje!

Iskazi veštaka medicinske struke, čiji je zadatak bio da utvrde zdravstveno stanje Nemanje Stamenkovića (19) iz Beograda koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su 4. januara na niškom Bulevaru Medijana, nastradali Andrej Prenkljušaj (12) i Dejan Ilić (48), šokirali su u ponedeljak sve prisutne u sudnici Višeg suda.

VAŽNO

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Ovo su nove ODLUKE!

"ĆIRILICA" OTKRIVA GOLU ISTINU: Ovo još niste videli, Marić gađa pravo u SRŽ! (VEČERAS, 21 SAT)

NOVO UPOZORENJE RHMZ: U naredna dva sata TUTANJ nad Srbijom!

MINISTAR VULIN O HAPŠENJU STOLIĆA: Ne mogu da garantujem da je on jedina krtica!

VOZAČI, OPREZ ZBOG MOKRIH KOLOVOZA: U toku su radovi na ovim deonicama!

Zavladao je tajac kada je specijalista medicinske psihologije Tatjana Milenović navela da Stamenković ne pokazuje "empatiju i kajanje" i da je za nezgodu koju je on izazvao vozeći auto marke "audi", brzinom duplo većom od predviđene, okrivio oca, "zato što mu je dozvolio da vozi auto", ali i navodnu "bolest".

- On prosto sebe ne krivi ni u kom pogledu. Slučajno se pogodilo da sam radila paralelno još tri veštačenja mladih ljudi, koji su takođe izazvali saobraćajne nezgode i svi su oni pokazali da se osećaju odgovornim, samo ne i Nemanja. On se trudio da se tokom psiholoških testiranja pokaže u što boljem svetlu, ali postoje tačne procedure koje mere "iskrenost". Čak se i zabavljao tokom testiranja, a žrtve nikada nije pomenuo - izjavila je dr Tatjana Milenković.

Jedino je, prema rečima veštaka, pokazao empatije prema majci.

PROČITAJTE JOŠ

NAROD NA KiM UZNEMIREN: KFOR ispitivao Srbe da li da kosovska policija čuva Dečane!

NEĆE BITI LAKO POSTIĆI DOGOVOR U BRISELU! Ne smemo našoj deci da ostavimo nerešeni problem KiM!

GUGL UVODI IZMENE! Evo šta vas očekuje na Androidima od septembra!

- Kada sam ga pitala: "Ko je kriv što nas dvoje sad razgovaramo?" i što je sada u pritvoru, imao je spreman odgovor. Optužio je oca jer mu je dao da vozi auto, pritom zanemarujući činjenicu da on ima položen vozački ispit i da je isključivo on odgovaran za postupanje u saobraćaju. Drugi deo krivice svaljivao je na to da je "zbog bolesti izgubio kontrolu nad vozilom".

Međutim, nalaz profesorke neurologije Miroslave Živković ukazuje da su svi testovi i procedure ukazali na normalan neurološki nalaz.

SUPRUGA i ćerka nastradalog Dejana Ilića, Sonja i Gabrijela, bile su vidno uzmemirene tokom saslušanja veštaka.

- Nama su očevidi govorili da je on mirno izašao iz auta i proveravao da li ga je i koliko oštetio. NJemu naš otac ništa nije značio, ali ubio je nedužnog čoveka i dete - kaže Gabrijela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar