13°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

JEZIVA ISPOVEST DANIJELE ĐILASOVIĆ EKSKLUZIVNO U "IZA BRAVE": Ovako se desilo UBISTVO U VRDNIKU - nekome je odgovaralo da krivicu svale na mene!

Po prvi put u javnosti će progovoriti Danijela Đilasović u emisiji "Iza brave". Danijela je nedavno izašla iz pritvora u kojem je bila više od dve godine. Negira krivično delo da je pomogla navodnom ljubavniku Zoranu Dimiću da ubije njenog supruga Nemanju Grčića. 

Ono što se desilo ovoj  ženi  u surovom svetu kriminala je priča koja zadire u moge pore našeg društva. Tera nas na razmišljanje. Nije bila pošteđena ni od sudbine, ali ni procesa tokom istrage.

- Bila sam dve godine i četiri meseca u pritvoru, neosnovano, u Sremskoj Mitrovici. Puštena sam pre mesec i po dana, jer je prestalo moje zadržavanje zbog uznemirenja javnosti. Držali su me, prvo, pod optužnicom da sam saučesnik u ubistvu mog nevenčanog supruga i oca moje dve devojčice, rekla je Danijela Đilasović u emisiji "Iza brave"

VAŽNO:

OGLASIO SE OTAC MALOG STEFANA: Nije doživeo da igra za aplauz!

ANA BRNABIĆ: Ne komentarišem laži PSIHOPATE I KOLJAČA BELIVUKA!

SRPSKA LISTA SAOPŠTILA: Naš narod na KiM je uz predsednika Vučića!

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Incko hoće da nastavi Prvi svetski rat!

- Ubistvo se desilo tako što smo otišli da budemo dve večeri sami, onda se to produžilo na dve večeri, a ta druga je bila kobna. Ako vam kažem da mi se život promenio u sekundi, možete da mi verujete, i ne morate, ja nisam ovde došla ovde da se pravdam. Najveći gubitak su preživela moja deca i ja. Nemanja nije bio "cvećka", ali ja nisam imala pravo da mu oduzmem da viđa decu. Bili smo ga željni, i deca i ja. Nisam mogla da propustim ni taj momenat da budemo sami. Desilo se šta se desilo, nastala je onda velika nepravda jer su mene osumnjičili neosnovano. Advokat nije više znao šta da mi kaže, zašto sam tamo. Kada sam nakon godinu dana veze videla da je on ušao u neke poslove, mi smo se razišli, rekla je Danijela. 

Prema pisanju medija, oni su bili u vikendici na Vrdniku, kada je napadač upao u objekat i upucao joj muža. Navodno, Danijela je ljubavniku Zoranu javila u kojoj su kolibi, pa ostavila odškrinuta vrata kako bi ubica ušao.

- Išli su na to da svale krivicu na mene, nekome je to odgovaralo. Postoje ljudi koji rade svoj posao, i ja bih volela da se to izgura do kraja. Žao mi je što sam nepravedno odvojena od svoje dece, nisam mogla ni da ih utešim, niti na sahranu da odem, kroz suze je ispričala u emisiji "Iza brave".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar