20°C

Beograd

Photo: MUP Srbije

Izvor: kurir

SARADNJA ŠPANSKE I SRPSKE POLICIJE: Uhapšeno 43 trgovaca drogom!

Španska policija je u saradnji sa kolegama iz Srbije u akciji nazvanoj "Mitikas" razbila međunarodnu mrežu proizvođača i trgovaca marihuanom, a kako navodi španski portal, uhapšeno je najmanje 43 osumnjičenih i zaplenjeno 17.000 biljaka i 880 kilograma pupoljaka.

VAŽNO:

POSLAT POZIV IZ TUŽILAŠTVA! Saslušanje odgovornih za urušavanje zgrade na Vračaru 26. avgusta!

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA SPORTISTIMA SA KOSOVA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Paklene vrućine, ali ponesite kišobran!

NOĆ ZA NAMA: Hitna pomoć intervenisala 23 puta

Kako navodi portal, akcija je počela u martu 2020. a trajala je do juna ove godine kada je uhašena grupa koja je trgovala hašišom.

- Najmanje 43 osobe uhapšene su u Španiji i Srbiji, izvršeno je 19 pretresa u kojima je zaplenjeno 17.000 biljaka marihuane, više od 880 kilograma pupoljaka kanabisa i 130 kilograma smole hašiša. Zaplenjeno je i približno 250.000 evra u gotovini - rekao je izvor portala:

- Osumnjičeni se terete za udruživanje u kriminalnu organizaciju, ali i zločine protiv javnog zdravlja. Marihuanu i hašiš koje je grupa proizvodila na teritoriji Španije slali su na Balkan, ali i u druge delove Evrope - tvrdi izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar