13°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

SAVETNIK ZA ISTRAGE U "VIKEND JUTRU": Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

Gosti jutarnjeg programa "Vikend jutro" bili su Aleksandar Đurđev, Predsednik "Srpske lige", Stevan Đokić, Savetnik za istrage, bezbednost i odbranu, kao i Blažo Marković, Predsednik Sindikata policije i policijskih starešina. Komentarisali su užasne napade na državu, predsednika Vučića i ministra Vulina od strane mafijaškog klana.

VAŽNO:

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

SVE O HIBRIDNIM VOZILIMA U "VIKEND JUTRU": Održavanje, registracija i osiguranje su JEFTINIJI, a vozi se kao i bilo koji automobil!

Dodik: Bakir ide u lov na veštice, a BiH puca po šavovima!

- Državni udar je i dalje moguć! Mafijaška hobotnica je i dalje na slobodi. Kada pričamo o toj optužnici, nadam se da će biti prihvaćena. Te fotografije mogu da budu i prihvaćene i odbijene, ali verujem da će najveći dokazi biti DNK i svedoci saradnici. Odbrana je vrlo jaka kod Belivuka – strana agentura radi na tome. Mi smo navikli da je istina samo jedna, ali ovde se istina potura kao laž. Belivuk i onaj njegov zamenik rekli su laži o ministru Vulinu da im je naložio da pronalazi nešto u Ritopeku, a tada ministar Vulin nije ni bio na toj poziciji, to su sve strašne laži, rekao je Blažo Marković.

- Ovo je prljavi potez da se dođe do vlasti. Politički se udara na Aleksandra Vučića i na državu. To je politički motivisano. Taj državni udar koji planiraju hteli su da iskoriste. Nameštena je priča da bi se politički udarilo na predsednika Vučića. Ja mislim da su hteli da ubiju predsednika Vučića, čak su napadali i na njegovog sina, rekao je Đokić.

PROČITAJTE JOŠ:

KRKOBABIĆ U "VIKEND JUTRU": Sarađujemo sa SPC i SANU za novi projekat dodele kuća na selu - a POMAŽE I PREDSEDNIK VUČIĆ!

PRITVOR ISTIČE U PONEDELJAK: Danas se očekuje optužnica protiv Belivukove grupe

U OVIH SEDAM OPŠTINA MANJE OD 30 ODSTO VAKCINISANIH: Kada dođe sledeći talas, oni su prvi na udaru!

Danas Srbi slave Ognjenu Mariju: Ko slavi ovu svetiteljku, siguran je u letinu! Ko se ogreši o njen dan, teško njemu!

- Država mora da se izbori sa tim problemom. Ono što je značajno, jeste u kom trenutku se ovo odvija kada je politički kontekst u pitanju, kada je reč o Srebrenici, kada je Incko doneo zakon, onda stanje na KiM. To je jedan sistematizovani pritisak na Srbiju. Pokrenuli smo inicijativu za odbranu institucija predsednika Srbije. Aleksandar Vučić je izabran sa najubedljivijom podrškom i ogromnim poverenjem. Srbija beleži ekonomske uspehe. Ja mislim da je jedan od udara u Srbiju da se potencijalni strani investitori ne opredele da dođu , rekao je Aleksandar Đurđev, Predsednik "Srpske lige".

- Ukoliko se presudi, moramo videti nakon toga ko je njima pravio logistiku. Imali su oružje, dozvole za oružje, originalne policijske značke, to se sve mora ispititi. Građani moraju da budu upoznati sa tim ko je mafija. Značku je morao da im da neko iz MUP-a. Ako se ne obračunamo sa mafijom na pravi način, Srbija srlja u propast, rekao je Đokić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar