20°C

Beograd

Photo: tik tok prinskrin

Izvor: Novosti,kurir

DETALJI OPTUŽNICE: Tužilac traži doživotnu robiju za Belivuka i Miljkovića!

- Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić zatražio je danas da se optuženi Veljko Belivuk i Mirković Miljković najstrože kazne i predlažio doživotnu robiju.

Protiv Belivuka i Miljkovića i još 29 pripadnika njihove kriminalne ekipe danas je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu.

Optužnica je napisana na 322 strane i sa dokazima i ostalim optužbama upućena je u sud na potvrđivanje.

U ovom trenutku optuženi su za pet ubistava, nelegalno držanje i rasturanje narkotika i oružja, otmicu i silovanje.

Reč je o brutalnim ubistvima izvršenim u vikendici u Ritopeku gde su mučeni i likvidirani Aleksandar Gligorijević Puki, Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja, Lazar Vukičević i Zdravko Radojević.

Njihova tela su navodno raskomadana i samlevena u mašini za meso.

Tužilac Mladen Nenadić je prošle nedelje, podsetimo, pokazao do sada neobjavljivane fotografije koje će se koristiti kao dokaz. Na fotografijama su pomenuti muškarci najpre živi, mučeni, sa odsečenim glavama, a potom su se mogli videti i isečeni delovi tela složeni u kadi.

VAŽNO:

VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam - Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U "VIKEND JUTRU": Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

- Na obezglavljenim telima pojedinih žrtava ispisane su poruke za pripadnike suparničkog škaljarskog klana dok su odsečene glave slikane između nogu ili u drugim pozama.

U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika grupe zaplenjene sa aplikacije "Skaj" i dobijene putem međunarodne pravne pomoći od jedne zapadnoevropske države.

Belivuk i Miljković uhapšeni su 4. februara pod sumnjom da su organizovali kriminalnu grupu koja je izvršila niz najtežih krivičnih dela, skrivajući se iza Parizanove navijačke grupe "Principi".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar