21°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

VIŠI SUD UTVRDIO: Optužnica protiv Belivuka propisno sastavljena

 Viši sud u Beogradu kontrolisao je formalnu ispravnost optužnice protiv Veljka Belivuka i drugih uhapšenih iz njegove kriminalne grupe i utvrdio da je optužnica propisno sastavljena.

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS PRISUSTVUJE MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: Razgovor sa Dačićem i opozicionim strankama koje ne žele prisustvo stranaca u pregovorima

PRODUŽEN PRITVOR BELIVUKU I NJEGOVOJ EKIPI!

DRECUN U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Incko udara na slobodu mišljenja - ovo je sve TEŠKA OBAVEŠTAJNA NAMEŠTALJKA!

DIREKTORKA KOMPANIJE RIO TINTO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Veliki broj stručnjaka radi na projektu rudnika u Srbiji - sve će biti JAVNO!

Kontrolu formalne ispravnosti odradilo je Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu - Posebno odeljenje za organizovani kriminal, a nakon što je utvrđeno da je propisno sastavljena, optužnica je poslata na odgovor okrivljenima i braniocima u skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku.

Okrivljeni i branioci imaju pravo da podnesu odgovor na optužnicu u roku od osam dana od dana dostavljanja optužnice, saopštio je Viši sud.

Okrivljenom Veljku Belivuku stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, krivično delo otmice, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom Marku Miljkoviću stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, krivično delo otmice.

Okrivljenom M. B. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom M. B. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom S. L. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo otmice.

Okrivljenom N. J. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom N. Ð. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom D. T. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Okrivljenom V. D. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, pet krivičnih dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom B. H. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, četiri krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu,

Okrivljenom N. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom A. V. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom N. L. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom M. T. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom F. I. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

Okrivljenom Ž. K. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom V.G. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenoj S. S. stavljeno je na teret da je izvršila krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom B. K. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Okrivljenom N. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Okrivljenom V. G. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

Okrivljenom M. A. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom A. Š. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice, krivično delo silovanja, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom M. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

Okrivljenom M. L. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

Okrivljenom A. D. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

Okrivljenom V. Ð. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

Okrivljenom V. D. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom A. Š. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom A. S. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo otmice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar