-1°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

ADVOKAT VUJAČIĆ ZA HAPPY TV: Ovo je početak kraja za HRKALOVIĆEVU, ali i za mnoge druge!

 Juče je privedena Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a Srbije. 

Protiv bivše državne sekretarke MUP-a, Dijana Hrkalović, podneta je krivična prijava zbog navodnog uklanjanja dokaza u slučaju ubistva na šinama. 

PROČITAJTE JOŠ:  TROJICA VOZILA POD DEJSTVOM ALKOHOLA I DROGE! Policiji pune ruke posla!

Kako je saopšteno iz Višeg suda, sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu odredio joj  je pritvor do 30 dana. 

Gost jutranjeg programa na Happy TV bio je advokat i savetnik ministra policije Svetozar Vujačić. 

PROČITAJTE JOŠ:  HRKALOVIĆEVA SPROVEDENA U OKRUŽNI ZATVOR: Određen dvonedeljni karantin zbog korone

Ovo je početak kraja za Dijanu, ali i za mnoge druge! Još pre par  meseci sam pričao o tome i svi su me pitali kada će početi hapšenje. Rekao sam, polako, potrebno je da se dokazi pripreme. Kao što vidite i to se desilo. Bitno je da je ona lišena slobode kako ne bi mogla da utiče na svedoke i da više nije na zadržavanju. Ovo je vrlo ozbiljno za nju. Sud za organizovani kriminal  sudi samo ako postoje  tri ili više optužena. Za sada je samo ona privedena. To meni daje za pravo da će se njoj neko ubrzo sigurno pridružiti.  Kada će to biti, ne znamo. 

-Sud će da utvrdi da li jeste ili nije sakrivala dokaze svirepog ubistva.  To je teška zloupotreba državnog položaja.  Smatram da je više nego odgovorna za mnoge nečasne radnje u MUP-u dok je ona bila sekretar. Ukoliko se proširi optužnica  u slučaju Belivuk, onda teško njoj. Ovo je samo početak. 

PROČITAJTE JOŠ:  TRAGEDIJA NA PALILULI: Muškarac nastradao u požaru

- Mislim da ne može da bude zaštićeni svedok, to zakon isključuje. Ako je ona vođa kriminalne grupe, onda ne može da bude zaštićeni svedok. Teško da je neko drugi vođa. Ona je svakako bila glavna u tom kriminalnom lancu-rekao je Vujačić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad