8°C

Beograd

Photo: HappyBSC/ljuban karan

Izvor: Happy BSC

LJUBAN KARAN ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Inspektor Jović je napredovao u službi i bio odlikovan za svoj rad!

Golden Rose ad

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" govorilo se o pokojnom inspektoru Joviću.

Ljuban Karan-potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji izjavio je da je inspektor Jović napredovao u službi i bio odlikovan.

- Njegovo ubijanje počelo je onog trenutka kada su počeli na poslu da ga omalovažavaju i proganjaju. Poslovi BIE često traže časne i poštene ljude.

PROČITAJTE JOŠMIŠA VACIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Srbi su motivisan narod da se bori i veoma je visok moral u našem narodu!

- On se našao u situaciji ili da poklekne ili da ode.Odlučio se da ode, ali to su za njega bile teške traume.

- Unutrašnja kontrola je veoma bitna, jer kada uzme stvar u svoje ruke mora do kraja i da je reši- izjavio je Ljuban Karan-potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji.

PROČITAJTE JOŠZAPLENA MARIHUANE: Policija uhapsila osumnjičenog - Pronašli više od 90 kilograma!

Blaža Markovića -predsednik Sindikata policije i policijskih starešina istakao je da je inspektor Jović bio čovek koji je radio sa najtežim krivičnim delima.

- Imao je rasvetljena krivična dela. Takvi ljudi su za svaku pohvalu. Znao je da postupa na pravi način. Sve što se desilo u vezi njegove smrti sada su samo pretpostavke- rekao je Blaža Marković -predsednik Sindikata policije i policijskih starešina.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad