31°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/happytv

Izvor: srbijadanas

PREDSEDNIK VUČIĆ: Verujem da će se ulaganja u zdravstvo na najbolji mogući način isplatiti!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je do sada uloženo gotovo pola milijarde evra u zdravstvo Srbije, u infrastrutkuru i opremu, što će se isplatiti na najbolji mogući način - kroz očuvanje zdravlja ljudi, te da se očekuju veliki rezultati već do kraja ove godine.

VAŽNO

PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE HRVATSKE: Srbija nikoga neće moliti!

MINISTAR LONČAR PORUČIO: Situacija sa koronom stabilna, ali nema opuštanja

PREMIJERKA BRNABIĆ APELUJE: Građani, vakcinišite se!

Prvi put su organizovane akcije zapošaljavanja najboljih diplomaca medicinskih fakulteta i školaraca iz medicinskih škola, a na taj način posao je dobilo nešto više od 400 lekara i 700 medicinskih sestara.

- Uložili smo govoto pola milijarde evra u infrastrukturu i opremu. Nikada toliko nije bilo ulagano u srpsko zdravstvo i očekujemo velike rezultate do kraja godine - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, očekuje se završetak prve faze Kliničkog centra Srbije, u Beogradu, što će, kaže, biti bukvalno jedan grad za sebe, a očekuje se i završetak Zdravstvenog centra na levoj obali Dunava, u Borči, što će umnogome poboljšati zdravstvenu zaštitu ljudi tog dela glavnog grada.

- Radimo na 11 opštih bolnica, na još dva velika Klinička centra. Verujem da će se ulaganja u zdravstvo na najbolji mogući način isplatiti, kroz očuvanje zdravlja ljudi, duži životni vek, a to dalje vodi da tome da će ekonomski rast Srbije biti veći i snažniji nego ranije - rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar