10°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/happytv

Izvor: Happy BSC

Ministar Stefanović čestitao Dan Narodnooslobodilačke armije Kine!

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je čestitke potpredsedniku Centralne vojne komisije generalu Džangu Jousjuu i ministru nacionalne odbrane generalu Vei Fengheu, povodom Dana Narodnooslobodilačke armije Kine, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

VAŽNO:

VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam - Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U "VIKEND JUTRU": Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!


- Ponosni smo na nivo saradnje između naša dva ministarstva i dve vojske i što se nastavlja trend unapređenja naših odnosa u vojno-vojnoj i vojnotehničkoj oblasti", naveo je ministar Stefanović -  čestitajući generalima Jousjuu i Fengheu sutrašnji praznik.

Ministar je, piše u saopštenju, ovom prilikom zahvalio na pomoći u borbi protiv kovida.

- Dugujemo ogromnu zahvalnost našim prijateljima iz Kine na donacijama vakcina za pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, ali i ukupnoj pomoći tokom pandemije kovida, a to je samo još jedna u nizu potvrda našeg prijateljstva - naveo je Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar