13°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

BATA JUGOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" O MAFIJAŠKOM UDARU NA VUČIĆA: Rat nije završen hapšenjem Belivuka, odsečen je samo krak Kavačkog klana - ČEKAJU NAS TEŠKA VREMENA!

Gost jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" bio je  Bratislav Bata Jugović - Član glavnog odbora SNS-a i narodni poslanik. On je sa Milomirom Marićem i Katarinom Koršom razgovarao o najaktuelnijoj temi prethodnih dana.

Povodom tvrdnji mafijaškog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i pojedinih političara i medija u zemlji i inostranstvu, potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević podnosi krivičnu prijavu protiv predsednika Aleksandra Vučića.

VAŽNO:

IZBORI IZMEĐU 20. MARTA I 3. APRILA! Predsednik Vučić na međustranačkom dijalogu!

"Oluja"- zločin koji traje i danas: Obeleženo 26 godina krvavog događaja

U Zemunu autobus udario u trafiku (FOTO)

- Publika koja gleda ovu televiziju ona veruje Aleksandru Vučiću. On je lider na Balkanu. Nema potrebe da on ide na poligraf i da nešto dokazuje Belivuku. Kroz pojedine medije banalizuje se ova situacija. Nemamo rat sa Belivukom, on je huligan sa tribina, mi ovde vodimo rat sa Kavačkim klanom koji ima na milione evra. Opasna je situacija. Đinđić kada je ubijen, pobedio je tada Zemunski klan, iako su kasnije pohapšeni. A sada imamo Kavački klan koji nije uspeo da likvidira člana porodice Aleksandra Vučića ali ovaj klan deluje na ovim prostorima iz centrale koja nije u ovoj zemlji. Zato je klan opasan po Srbiju. Mafijaški udar nije završen hapšenjem Belivuka i Miljkovića, odsečen je samo jedan krak Kavačkog klana koji je jako dobro organizovan. Oni mogu iz "X" zemlje da pošalju plaćenog ubicu i da snajperom ubiju Vučića, ili nekog drugog predstavnika srpske vlasti i tako nanesu ogroman udar Srbiji. Čekaju nas teška vremena u ovoj borbi. Ne treba na ovu temu praviti šalu, rekao je Bata Jugović.

Koliko danas realno možemo da govorimo o opasnosti i unutar naše zemlje, i vanjskih faktora? Kristijan Šmit je preuzeo BiH, a Dodik je rekao da oni njega ne priznaju, jer je on nelegalno izabran. Najavljuje se da postoji opasnost da Dodik može da bude uhapšen zbog Inckovog zakona.

-Kada je u pitanju mafija, nema mafije bez Zapadnih i Istočnih agencija, to radi CIA, Britanska služba... u RS je za sada mirno, odluka je da se ne uspostavlja saradnja sa visokim predsednikom, jer čovek nije izabran. Ovo nije prvi put da Zapad na silu ubacuje svoje ljude. mi smo imali informaciju iz Austrije da se nešto slično može desiti, da će praviti neku provokaciju. 

-Belivuk i Miljković su samo krak tog klana. Ovo je bila borba narkoticima na međunarodnom nivou. Kavački klan se proteže od Južne Amerike do Evrope. Mafijaški udar na ovu temu nije za šalu. Imamo istraživanja Faktor plusa Vučić ima 45,1 odsto, za jedan procenat više nego prošle godine. Njemu u Beogadu je skočio rejting. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar