25°C

Beograd

Photo: pokret soc

Izvor: Pokret socijalista

POKRET SOCIJALISTA: Kada će mediji da prestanu da targetiraju Vučića i Vulina?!

"Kao što smo više puta rekli, Aleksandru Vučiću i Aleksandru Vulinu nije dozvoljeno da se brane i samo protiv njih je uvek sve dozvoljeno, a ako se, ipak, drznu da nekada odgovore istinom na laži i na uvrede, postaju proganjani od raznih udruženja poput UNS-a, NUNS-a, Reportera bez granica, civilnog sektora i stranaca.Tako je i sada članu NUNS-a dozvoljena svaka laž, a Aleksandru Vulinu nije dozvoljeno da kaže istinu.

VAŽNO:

ISPOVESTI IZ KOLONE PROTERIVANJA U "OLUJI" SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: Vršili su ritualna ubistva - stavljali su automobilske gume na leševe, pa ih PALILI!

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI LAZANSKOG: Srbija je izgubila velikog čoveka - hvala mu za sve!

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac - svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

PODSETIMO SE ŠTA JE LAZANSKI GOVORIO U NAŠOJ EMISIJI "DOBRO JUTRO SRBIJO"!

NUNS nikada nije reagovao kada su njihove kolege sa Pinka, Studia B, Informera tučene, vređane, maltretirane i to samo zato što su postavljale pitanja Đilasu, Jeremiću i Obradoviću koja im nisu bila po volji. Nikada se NUNS nije oglasio kada Đilas vređa novinare Pinka i Informera na svojim konferencijama za štampu, ali kada Aleksandar Vulin izrekne istinu o nekom članu NUNS-a, e, onda se to tumači kao napad i vršenje pritiska na medije.

Kada će određeni mediji da prestanu da targetiraju Vučića i Vulina i njihove porodice?

Danima i nedeljama slušamo najgnusnije laži o Vučiću i Vulinu, čitamo kako ih mediji bliski Đilasu povezuju sa koljačima i mesarima, a oni po NUNS-u ne smeju, čak ni da odgovore na te grozote.

Izgleda da se Đilasov kredit još nije otplatio, a to što će NUNS da Vulina tuži strancima, to nije ništa novo, odavno je to jedno nezavisno udruženje, ali nezavisno od svoje države.

Mi poštujemo novinarsku profesiju, i zaista je šteta što NUNS odavno ne nastupa kao novinarsko udruženje", odgovorili su u Pokretu socijalista povodom napada NUNS-a na njihovog lidera Aleksandra Vulina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar