0°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

"Mene samo rafalom mogu ućutkati, ali i tad bih govorio", REKAO JE ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO"

Golden Rose ad

Dr Vojislav Šešelj podseća kako je britkog jezika:

- Mene samo rafalom mogu ućutkati, ali i tad bih nastavio da govorim. Sve što sam kritikovao Miloševića, nikad nisam povukao ali ga cenim što je junački branio Srbiju u HagU. Za mene mogu da kažu šta god hoće, ali ne i da sam izdajnik. Ko me nazove ratnim zločincem, ugasio je,  rekao je Šešelj u "Dobro jutro Srbijo".

Kada je reč o Kosovu, Šešelj kaže: 

-Kurti ima naloge od zapadnih sila. Tamo su nemački specijalci preuzeli da komanduju snagama Kurtija čak i  hrvatski oficiri koji su učestvovali u Oluji. Ovde se malo zna da su Amerikanci organizovali Oluju , a Hrvati samo izvršili. 

Šešelj je kazao kako Rama kritikuju i Kurtija i Vučića:

-Rama može biti faktor koji će preneti Kurtiju da je preterao. Samo direktno upozorenje NATO-a može da utiče da se povuku dole. NATO se ne bi umešao kada bi se desila srpska intervencija. Nema NATO tamo snage. 

-Zemlje kvinte neće zaštititi Srbe. Nama jedino Rusi mogu pomoći. Život je borba večita. Borimo se za Kosovo. Imamo čvrste argumente u svojim rukama. Naše šanse su sve veće da vratimo Kosovo kako vreme prolazi. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad