1°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

"MOGUĆ SUSRET KURTIJA I VUČIĆA SLEDEĆE SEDMICE", rekao je Demo Beriša u "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY

Edi Rama dolazi u Prištinu danas. Tim povodom, gost "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY, bio je Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca Srbije:

-Edi Rama obavlja neki zadatak. Čak se išlo do toga da mu se zabrani dolazak na Kosovo zbog mini Šengena. On će se danas sastati sa Kurtijem i celom opozicijom. Kosovo nema diplomatiju, to je poznato. Rama neće imati sastanak sa predsednikom skupštine gde se jasno vide namere Edija Rame. Postoji mogućnost da se Kurti i Vučić sretnu sledeće sedmice u Briselu  tako da Rama vrši pripreme za to. 

PROČITAJTE JOŠ: "ŠANSU DA SE IZBORIMO SA KORONOM PROPUSTILI SMO U JUNU OVE GODINE", rekao je dr Bekić u "Dobro jutro Srbijo"

-Kada je Kurti izvršio aneksiju severa Kosova, jer je to baš tako i izgledalo, on je imao nečije instrukcije. Kurti misli da je obavio zadatak kada je uputio pismo zemljama kvinte, ali je imao pogrešnu procenu kada je reč o severu Kosova. On tamo ne može da uđe bez Stoltenberga. Hteo je sebi rejting da podigne jer mu je dosta pao. Na Kosovu ništa nije doprineo otkad je na vlasti. Ovo što vidimo na severu, nije kao pre. Ljudi su disciplonavani sada i ovo će imati velike posledice po Kurtijevu politiku.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad