9°C

Beograd

Photo: instagram, buducnostsrbije

Izvor: happy bsc

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU NARODU NA KIM: Hvala vam, moramo da se BORIMO! (VIDEO)

Golden Rose ad

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak na svom Instagram profilu. On se zahvalio svima koji su razumeli ovu tešku situaciju, kao i ohrabrio sve da moramo da se borimo za svoj narod.

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK VUČIĆ O PROVOKACIJAMA I SITUACIJI NA KIM: Kada se Srbi bore za slobodu to je zločin - NE PRIHVATAM NJIHOVE TRIKOVE!

- Za sve što imamo, za napredak koji smo napravili, napravili smo ga zato što smo se borili, zato što smo pokazali da imamo dovoljno snage, dovoljno energije, znanja, vere u sebe. Za nas je strašno važno da pokazujemo uzdržanost u svakom trenutku, da težimo kompromisu, ali da pokažemo odlučnost i da se borimo za svoju državu, narod, i sve građane koje žive u ovoj zemlji. Hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci, hvala našem narodu na Jarinju i na Brnjaku, Srbija je uz vas - rekao je predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad